Pesetkö jauhenlihan ennen kypsennystä?

Vierailija

Eli pesettekö jauhenlihan ennen kuin kypsennätte?

Sivut

Kommentit (871)

Vierailija

No en mutta ruskistamisen jälkeen huuhdon ylimääräset rasvat kuumalla vedellä hanan alla. Jää muuten tosi paljon rasvaa altaaseen. Hyvä keino jos haluaa rasvatonta kutakuinkin syödä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jep! Fairylla.

Kyllä joku halppispesuainekin kelpaa :) Pesemään vain

Joo, samalla menee, kun en viitti erikseen ostaa jauhenlihan pesuainetta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Juu, jauhenliha on pakko pestä. Jauhelihaa ei.

Mä en just tosta syystä osta jauhenlihaa, koska se peseminen on niin työlästä.

Porsaan lihaa ja naudan lihaa ostan joskus, mutta en jauhen.

jauhelihaa ei onneksi tarvitse pestä, se on kiirepäivien pelastus.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No en mutta ruskistamisen jälkeen huuhdon ylimääräset rasvat kuumalla vedellä hanan alla. Jää muuten tosi paljon rasvaa altaaseen. Hyvä keino jos haluaa rasvatonta kutakuinkin syödä.

Hyi, kuulostaapa ällöttävältä!

Etkö sä mausta sitä jauhelihaa paistaessasi ollenkaan? Mausteethan huuhtoutuu pois.

Onhan noita tosi vähärasvaisia jauhelihoja saatavissa, mikset käytä niitä?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat