Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Seurattavat (0) Seuraajat (0)

Seuratut keskustelut

Seuratut keskustelut tulevat tähän näkyviin.

Kommentit

18290/18331 |
05.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

05.09.2025 | 18:44

Vierailija kirjoitti:

Näköjään turha enää tänne kirjoittaa kun viestini poistuvat. Miten täältä saa toisten viestit poistettua? - tarinankertoja-

Kampin Pimu:

Kirjoita vaan, juttujasi on kiva lukea. Tänne vain sattui nyt pesiytymään joku räksy ammattimilensäpajoittaja mutta kyllä se siitä. Joko kyllästyy itse tai saa bannit. Eipä olisi hänelläkään luettavaa jos saisi vakikirjoittajat karkoitettua. Tämmöstä tää nyt vaan on nettipalstoilla.

Kampin Pimu

18284/18331 |
05.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pusi pusi ja hyvää yötä kaikille liiallisten eurojen ostosksista poistattajille.

Kampin Pimu

18278/18331 |
04.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oikeestikko on olemassa aikuisia, jotka ei saa säilykepurkkia auki. Mitä näiden ihmisten vanhemmat ja isovanhemmat on sitten lapsille opettanut, jossei käytännön elämää?

Toki jos olet miljonääri niin voit palkata itsellesi kokin ja siivojan, mutta itseäni ärsyttäisi kotonaki parveilevat vieraat ihmiset.

Kannattaa vaikka aloittaa niksi-Pirkan lukeminen jos on noin kujalla.

Minkä ikäinen olet? Entä minkä ikäisiä ovat vanhempasi ja isovanhempasi?

Kampin Pimu

18269/18331 |
04.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen tunnistanut itseltäni kehittämistarpeen. Käytän aika usein säilykekasviksia, kuten siis vaikka suolakurkku, hillosipuli tai säilykepaprika, mutta sen säilykeliemen hyödyntäminen, melkein aina kaadan sen liemen vain viemäriin. Vastahakoisuuteeni vaikuttaa varmaan myös huoli säilyvyydestä, aika usein joudun avaamaan purkin tökkäämällä kanteen reiän. 

Te ketkä olette tottuneet näiden liemien hyödyntämiseen, voisitteko jakaa kokemuksenne ja vinkkinne. Minkä liemi ja miten hyödynnätte? Miten sen säilyvyyden kanssa? - kyselee alehamsteri

Mulla on linkissä näkyvä muovinen "avaaja". Sillä saa minkä tahansa kokoisen lasipurkin kannen alle ilmaa ja kansi aukeaa helposti.

Kuvalinkki (Tokmannilla 2,99 euroa):

https://www.tokmanni.fi/purkinavaaja-5714156131321?srsltid=AfmBOooz6azd…

(Tai hae Googlesta vaikka sanoilla "lasipurkin avaaja".)

Suolakurkkujen etikkalientä olen käyttänyt sinapin teossa. Noi etikkaliemet säilyy kuinka kauan tahansa, onhan etikka itsessään säilöntäaine. Mulla vaan kuluu niitä tosi vähän kun eivät ole suosikkejani.

Kampin Pimu

18230/18331 |
31.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ske kirjoitti:

"

31.08.2025 | 18:50

K-ryhmä 324,17€ (sisältää opiskelijalle ostetut lonkerot)

S-ryhmä 167,69€ (sisältää myös nuoren ruokailun puffassa, sekä pari siideriä).

Tokmanni 36,62€

Yhteensä 528,48€.

Opiskelijan läsnäolon lasken puolikkaana (hän on ollut kotona syömässä ja saanut mukaansa kassillisen ruokaa aina kotoa lähtiessään; olen ruokkinut häntä paljon enemmän kuin tuo 28,48€ jolla summa meni yli 500€)  eli per nenä noin 97 euroa.

Alle satasen siis!  Edellisen kerran näin taisi olla viime vuoden heinäkuussa.

Jos nyt saisin jatkaa ketjussa?"

Kampin Pimu

Aktiivisuus

Ei tapahtumia.