Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

voileipä - pakko-oire?

Vierailija
26.05.2015 |

Olen jo pidemmän aikaa miettinyt miksi pyrin aina voileipiä tehdessäni leikkaamaan kurkut ja tomaatit ja muut vihannekset yhtä moneen osaan, jotta niistä riittäisi molemmille leiville saman verran päällysteitä. Usein etenkin kurkkua leikatessa ei lasku mene oikein ja toiselle leivälle ei riitäkään kuin kolme viipaletta. Jos päällysteet eivät mene tasan tuntuu että jokin on "pielessä". Kuitenkin syön leivät mutta epäsuhta ärsyttää alitajunnassa. Voisiko kyse olla jostain pakko-oireesta? Muuten tarkka järjestys ja asioiden oikeat paikat eivät häiritse arjessa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
26.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos en osaisi laskea samaa määrää kurkun, tomaatin ja muiden vihannesten siivua muutamalle leivälle, voisi minuakin harmittaa. Oliko ennen vaikeampaa julkaista kirjoituksia, kun varmennuksessa ei vain toistettu numeroita?

Vierailija
2/4 |
26.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä väliä vaikka olisikin jos ei muuta haittaa ole? Laske ne kurkut leikatessa, itse tiedänkin jo ja voin kertoa ulkomuistista; ruisleivälle 6-8 kurkunpalaa ja paahtoleivälle 4-5. Riippuu vähän kurkun koosta aina mutta aina voi leikata lisää tai syödä ylimääräiset... Huhhuh

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
26.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.05.2015 klo 01:22"]

Jos en osaisi laskea samaa määrää kurkun, tomaatin ja muiden vihannesten siivua muutamalle leivälle, voisi minuakin harmittaa. Oliko ennen vaikeampaa julkaista kirjoituksia, kun varmennuksessa ei vain toistettu numeroita?

[/quote]

Minulla tuo nykyinen varmennus ei välillä tahdo sujua. Jostain syystä tulee numerot väärässä järjestyksessä ja kun niin käy, en edes uusintayrityksissä osaa korjata sitä oikein.

t. Ei ap

Vierailija
4/4 |
26.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos molemmille leiville pitää saada riittämään, kokeile seuraavalla kerralla puolittaa ja sen jälkeen leikkaat molemmat puolikkaat yhtä moneen osaan.