Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Söisitkö vielä tänään sunnuntaina paistettua kanaa ja riisiä?

Vierailija
04.06.2015 |

Otsikossa kysymys! Sunnuntaina illalla valmistettu, tänään torstai niin uskaltaisitko vielä syödä?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi

Vierailija
2/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi.

Vierailija
4/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En.

Vierailija
6/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin. Ja usein olen syönytkin. Eihän ne kauppojen einesruoatkaan ole samana päivänä valmistettuja.

Vierailija
8/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanaa kyllä, jos se on säilytetty oikein. Riisiä taas en. Riisi on ruokaaineista bakteeriherkimpiä, ja tulisi syödä miltei aina samana päivänä. Googlella löytyy lisätietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.06.2015 klo 10:30"]

http://www.iltalehti.fi/terveys/2015020219134028_tr.shtml

[/quote]

"Tanskalaisten mukaan riisin ylijäämät kannattaa heittää pois, sillä niitä ei ole turvallista lämmittää uudelleen.

Jos niin kuitenkin tekee, kannattaa ne heidän mukaansa paistaa tai antaa kiehua 30 minuuttia"

 

- Hohhoijaa. Vai pitäisi uudestaan lämmittäessä riisiä keittää 30 minuuttia! Kun sitä riisiä on alun perinkin keitetty n. 10 minuuttia, ja sitten pitäisi vielä uudelleen keittää puoli tuntia, niin mahtaahan olla melkoinen liisteri tuloksena. Mistä ne näitä juttuja oikein repii?

 

 

Vierailija
10/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.06.2015 klo 10:34"]

Söisin. Ja usein olen syönytkin. Eihän ne kauppojen einesruoatkaan ole samana päivänä valmistettuja.

[/quote]

Ne onkin pakattu suojakaasuun, joka syrjäyttää hapen. Jääkaapissa, tavallisessa rasiassa säilyttäminen ei ole sama asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.06.2015 klo 10:37"]

Kanaa kyllä, jos se on säilytetty oikein. Riisiä taas en. Riisi on ruokaaineista bakteeriherkimpiä, ja tulisi syödä miltei aina samana päivänä. Googlella löytyy lisätietoa.

[/quote]

 

http://www.iltalehti.fi/terveys/2015020319138696_tr.shtml

Vierailija
12/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä kyllä söisin, jos ruoka on säilytetty jääkaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.06.2015 klo 10:37"]

[quote author="Vierailija" time="04.06.2015 klo 10:30"]

http://www.iltalehti.fi/terveys/2015020219134028_tr.shtml

[/quote]

"Tanskalaisten mukaan riisin ylijäämät kannattaa heittää pois, sillä niitä ei ole turvallista lämmittää uudelleen.

Jos niin kuitenkin tekee, kannattaa ne heidän mukaansa paistaa tai antaa kiehua 30 minuuttia"

 

- Hohhoijaa. Vai pitäisi uudestaan lämmittäessä riisiä keittää 30 minuuttia! Kun sitä riisiä on alun perinkin keitetty n. 10 minuuttia, ja sitten pitäisi vielä uudelleen keittää puoli tuntia, niin mahtaahan olla melkoinen liisteri tuloksena. Mistä ne näitä juttuja oikein repii?

 

 

[/quote]

 

Niin, sisälukutaito? Bakteeriherkkä elintarvike. Miksi keittää riisiä padallinen, kun se maistuukin paremmalle tarpeen mukaan keittämällä?

Vierailija
14/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos, sain just hyvän syyn käydä vaikka mäkissä tai muualla lounaalla :,)

 

Sitä mä oikeestaan hainkin, kyllä mä olisin ton syönyt ja kärsinyt seuraukset mutta kun tekee nyt mieli jotain muuta xD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistaisin jos haju on ok ja jos ei maistu oudolta niin söisin.

Vierailija
16/16 |
04.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö vain,mutta omalla vastuulla.kaveri söi juuri samaa kerran ja joutui tiputukseen.ruokamyrkytys.riisi pilaantuu todella nopeasti.haisi tai ei!