Sunnuntaina juhlat, koska voinko tänään tehdä voileipäkakun?
Siinä se kysmys tulikin, su on kekkerit ja la on illalla vaan pari tuntia aikaa tehdä esivalmisteluita juhlia varten, su on kanssa 2h mutta se menee loppusiivoukseen ja tarjottavien esivalmisteluun niin mietin voisiko jo tänään tehdä voileipäkakun? Olis kaks, liha ja kala.
Kommentit (13)
Ei vielä tänään, muuten tulee "jääkaapin" makua. Kuten edellinen kirjoittaja sanoi, paras tehdä huomenna ja koristella sunnuntaina.
[quote author="Vierailija" time="27.03.2015 klo 12:27"]
Häh, loppusiivous ennnen juhlia?
[/quote]
Olen jos siivonnut tavarat oikeille pakoilleen ja hoitanut 90% kaikesta mitä pystyy tekemään sunnuntain eteen mutta 3 lapsen, 2 koiran ja 2 kissan kanssa kämppä ei voi millään pysyä siistinä sunnuntaihin klo 14 asti, eli silloin imuroin ja moppaan ja järjestelen tavarat juhlia varten. Huomenna (la) on työpäivä 9-19 välillä joten en pysty tekemään juhlien eteen juuri mitään.
[quote author="Vierailija" time="27.03.2015 klo 12:27"]
Ei vielä tänään, muuten tulee "jääkaapin" makua. Kuten edellinen kirjoittaja sanoi, paras tehdä huomenna ja koristella sunnuntaina.
[/quote]
Voinko edes illalla tehdä pohjan/täyttää? Su saan raivattua koristelulle aikaa, mutta huomenna en oikein ehtisi kun täytyisi kakku ja kaikki muut tarjoamiset vääntää...
Voinko tehdä jo täytteet ja laittaa vaikka pakasterasiaan ja sitten la koota ne niistä "kuorruttamattomaksi kakuksi"?
Voileipakakku on aika hieno vaihtoehto, joskin ehka suurempitöinen ellei ole tehnyt niita aiemmin. Toisaalta vahemmilla aineksilla saa nopeastikin tehtya.
[quote author="Vierailija" time="27.03.2015 klo 12:35"][quote author="Vierailija" time="27.03.2015 klo 12:27"]
Ei vielä tänään, muuten tulee "jääkaapin" makua. Kuten edellinen kirjoittaja sanoi, paras tehdä huomenna ja koristella sunnuntaina.
[/quote]
Voinko edes illalla tehdä pohjan/täyttää? Su saan raivattua koristelulle aikaa, mutta huomenna en oikein ehtisi kun täytyisi kakku ja kaikki muut tarjoamiset vääntää...
Voinko tehdä jo täytteet ja laittaa vaikka pakasterasiaan ja sitten la koota ne niistä "kuorruttamattomaksi kakuksi"?
[/quote] voit kyllä. Hyviä juhlia
Voinko tehdä jo täytteet ja laittaa vaikka pakasterasiaan ja sitten la koota ne niistä "kuorruttamattomaksi kakuksi"?
Mielestäni tämä on hyvä idea. Säilyvät parempina :)
Et voi ainakaan kalakakkua tehdä. Et edes ostaa kalaa ellet säilytä sitä -0 asteessa.
[quote author="Vierailija" time="27.03.2015 klo 12:39"]
Voinko tehdä jo täytteet ja laittaa vaikka pakasterasiaan ja sitten la koota ne niistä "kuorruttamattomaksi kakuksi"?
Mielestäni tämä on hyvä idea. Säilyvät parempina :)
[/quote]
Hyvä jos tämä saa kannatusta, sillä aika loppuu kesken ja huominen työvuoroni ei yhtään helpota juhlavalmisteluita.
[quote author="Vierailija" time="27.03.2015 klo 12:42"]
Et voi ainakaan kalakakkua tehdä. Et edes ostaa kalaa ellet säilytä sitä -0 asteessa.
[/quote]
Jääkaappi tilaa on eli kakku/täyte/kala on koko ajan kylmässä.
Btw, teenkö kylmäsavustetusta lohesta vai kypsästä?
Huomenna. Mutta koristelu kannattaa tehdä vasta sunnuntaina