Paras valmispizza?
Itse pidän saarioisen jauhelihapizzasta. Siinä on vain sitä jotain. Ostan kerralla kolme kappaletta ja laitan ne uuniin. Sitten vaan herkuttelemaan.
Kommentit (11)
Ai siis sitä perusroiskeläppää tarkoitat? Siinä on Se jokin maku kyllä. Mutta paras on joku ristorante tms. Speciale kyllä. Ja pirkan margherita on hyvä jos sitä tuunaa auralla.
Roiskeläpästä se jauhliha, mut kylmänä, tulee teiniaika mieleen, pakkaspitsasta se mexicana tms on ok...
Ristorante margarita.
Saarioistwn kaavisroiskeläppä oli parasta ikinä, mutta sitä ei taida olla enää. :(
Luin jostain, että ravintola oli saanut kehuja niiden pizzoistaan. Paljastui että kyseessä oli ollut Ristoranten pakastepizza.
[quote author="Vierailija" time="25.02.2015 klo 19:39"]Ai siis sitä perusroiskeläppää tarkoitat? Siinä on Se jokin maku kyllä. Mutta paras on joku ristorante tms. Speciale kyllä. Ja pirkan margherita on hyvä jos sitä tuunaa auralla.
[/quote]
Sitä roiskeläppää tarkoitan :D
Ap
Casa di mama - diavola
Jossain pitserioista saa oikeesti paskempaa.
Dr Oetker Mozzarella