Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun ostat lihaa

Vierailija
07.02.2015 |

niin mikä ruhon osa on sinusta paras?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu ihan käyttötarkoituksesta. Pakastimessa on hirveä liikaakin, siksi  ostan lihaa vain johonkin erikoistarkoitukseen, ja siinä tapauksessa ostos on yleensä jotain pihviä: naudan filettä tai possunkyljystä, voi olla myös talouskyljys. Tai joulukinkku.

Vierailija
2/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkopaisti tai sitä parempi osa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi ostin porsaan kassleria - nyhtöpossu. Sitä ennen ostin naudan etuselkää (hereford) - pitkään haudutettu pata. Sitten ostin kokonaisen broilerin (yleensä ostan rintafilettä). Joskus ostan naudan ulko- tai sisäfilettä pihveihin. Kesällä porsaan ulko- tai sisäfilettä grilliin. Porsaan ribsejä ostan usein. Harvoin sisäelimiä. Joskus ostan ankkaa. Joskus naudan keittolihaa makuluulla. Jauhelihaa (mieluiten tuoreena jauhettu) lihapullin ja kastikkeeseen. Nkyisin ostan harvoin paistia, koska pidempään haudutettuna liha on parempaa, kun on rasvaisempaa

Vierailija
4/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.02.2015 klo 18:12"]Viimeksi ostin porsaan kassleria - nyhtöpossu. Sitä ennen ostin naudan etuselkää (hereford) - pitkään haudutettu pata. Sitten ostin kokonaisen broilerin (yleensä ostan rintafilettä). Joskus ostan naudan ulko- tai sisäfilettä pihveihin. Kesällä porsaan ulko- tai sisäfilettä grilliin. Porsaan ribsejä ostan usein. Harvoin sisäelimiä. Joskus ostan ankkaa. Joskus naudan keittolihaa makuluulla. Jauhelihaa (mieluiten tuoreena jauhettu) lihapullin ja kastikkeeseen. Nkyisin ostan harvoin paistia, koska pidempään haudutettuna liha on parempaa, kun on rasvaisempaa
[/quote]

Paitsi paahtopaisti. Sitä on usein. On hyvää, kun jää punakaksi

Vierailija
5/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaisemmat ja halvemmat osat tuppaavat olemaan parhaan makuisia, pihvinä sitten filettä.

Vierailija
6/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halvinta, sitä meillä ostetaan. Kassleria tykkään käyttää, haluan grillata pihvit oikein kunnolla, joten tuppaa ulkofileet kuivahtamaan, ja muutenkin se maistuu mielestäni tiskirätille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://tinypic.com/r/qzmcyo/8 Katson aina, että liha näyttää tälle.

Vierailija
8/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä en ole kateellinen, mutta nyt iski, kakkonen sanoo että pakastimessa liikaakin hirven lihaa, sitä jos mitä kaipaan täällä ulkomailla, voi sulla on kultaa kaapissa. Siis ihan hyväntahtoisesti täällä kadehdin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Milloin mitäkin..... Vasikan sisäfileestä possun lapaan jossa luu ja nahka mukana.
Viimeksi ostin kanaa (ei broileria) koipireisinä ja rintaleikkeinä.

Vierailija
10/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi tein näin kun se häkin rämistäminen alkoi äsyttää. Että nauratti mihen kanssa, kun lapsi söi tyytyväisenä ja sitten kerrottiin ettei Mari-pupu olekkaan mummilla hoidossa vaan masuissa :D Sinne meni itkemään, vieläkin naurattaa se ilme kun kuuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön vain jauhelihaa ja kanan filesuikaleita.

Vierailija
12/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.02.2015 klo 18:59"]

Milloin mitäkin..... Vasikan sisäfileestä possun lapaan jossa luu ja nahka mukana.
Viimeksi ostin kanaa (ei broileria) koipireisinä ja rintaleikkeinä.

[/quote]

Broileri on kanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.02.2015 klo 19:43"]
[quote author="Vierailija" time="07.02.2015 klo 18:59"]Milloin mitäkin..... Vasikan sisäfileestä possun lapaan jossa luu ja nahka mukana.
Viimeksi ostin kanaa (ei broileria) koipireisinä ja rintaleikkeinä.
[/quote]

Broileri on kanaa.[/quote] Joo, mutta jotkut syö munakanojen lihaa, ei broilero-lintujen.

Vierailija
14/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudan sisäfilee on parasta. Sitkaammstakin osista saa hauduttaen hyvää, mutta kyllä pihvi on aina pihvi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entrecote on parasta.