AUTTAKAA ton kaslerin kanssa!
Ohjeessa sanotaan että 4-5 tuntia uunissa kunnes liha on todella mureaa. Nyt se on ollut 5 tuntia, mutta se ei ole vielä tarpeeksi mureaa.
Tässä on resepti: http://www.valio.fi/reseptit/karamellisoitu-possu/#
Olen tehnyt pilkulleen ohjeen mukaan ja tuoksu on hyvä, mutta mistä tiedän onko se tarpeeksi mureaa?!
Terv. Yks vitun kädetön ja hermonsa menettänyt kotikokki
Kommentit (4)
Kun sisälämpö alkaa olla 90 astetta.
Kiitti kiitti! Annoin lihan olla huoneen lämmössä reilun tunnin ja liha oli viileähkö. Annan olla tunnin pari vielä. Tuon kai täytyy olla jonkin verran napakka että sen voi kuutioida. Huomenna ehdin ostaa vielä jotakin muuta tilalle jos toi menee pipariksi.
Kiitos avusta ja hyvää joulua :*
Kuka ostaa jouluksi sitkeää, kalvoista ja jänteistä kassleria??
Kypsyyteen vaikuttaa se oletko laittanut lihan uuniin kylmänä, onko uuni ollut kylmä kun laitoit lihan sinne, lihapalan paino,uunin läpötila. Ota iisisti,anna kaslerin olla rauhassa uunissa kunnes on mureeta.