Jauheliha toissapäivänä pakkasesta, voinko paistaa ja syödä tänään?
Oli pakkasessa alle kuukauden. Ja kyllä yritin jo googlettamalla löytää vastauksen, mutta ei löytynyt.
Kommentit (7)
Haistele ja tutki minkävärinen on. Jos harmaa ja haisee niin roskiin.
Värissä ei ainakaan mitään muutosta normaaliin verrattuna.
- ap
Menikö pakkaseen viimeisenä käyttöpäivänä vai ennen. Jauheliha on aika herkkä pilaantumaan. Jos ennen, niin kolmosen neuvo on ok. Mutta jos vasta viimeisenä käyttöpäivänä, niin jauheliha olisi pitänyt kypsentää mahdollisimman pian. Eli siinä tapauksessa suosiolla roskiin, varsinkin jos lapsia tai vanhuksia tai perussairaita syömässä. Jos vain aikuisia, eikä haise tai näytä vähääkään epäilyttävältä, voinee käyttää vielä. Omalla riskillä.
[quote author="Vierailija" time="04.12.2014 klo 12:35"]Menikö pakkaseen viimeisenä käyttöpäivänä vai ennen. Jauheliha on aika herkkä pilaantumaan. Jos ennen, niin kolmosen neuvo on ok. Mutta jos vasta viimeisenä käyttöpäivänä, niin jauheliha olisi pitänyt kypsentää mahdollisimman pian. Eli siinä tapauksessa suosiolla roskiin, varsinkin jos lapsia tai vanhuksia tai perussairaita syömässä. Jos vain aikuisia, eikä haise tai näytä vähääkään epäilyttävältä, voinee käyttää vielä. Omalla riskillä.
[/quote]
Meni pakkaseen suoraa kauppakassista. Oon kyllä vähän turhankin tarkka näistä, ja kun en ole vain itse syömässä niin taidan heittää pois ja ostaa uuden tilalle..
- ap
Ja siis siirsin sen pakkasesta jääkaappiin sulamaan! En huoneenlämpöön.
Tuskin siihen kuolee