Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Punasipulilisäke graavilohelle - ohje?

Vierailija
22.12.2014 |

Tietääkö joku, miten tehdään maukas punasipulilisäke graavilohelle? Silja Line -laivalla oli mainiota sipulilisäkettä, mutta en tiedä miten sellaista tehdään. Punasipuli oli siinä ihanan pehmeää, olikohan sitä ensin kuullotettu tms. pannulla vai saako sipulista pehmeää kun sitä marinoi`? Vai miten punasipulista saisi hyvän lisän graavilohen ja ranskankerman kanssa nautittavaksi (ruisleivän päällä)?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitetty sokerin kanssa

Vierailija
2/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

ok, kiitos sinulle kakkonen neuvosta. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.12.2014 klo 11:49"]

Tietääkö joku, miten tehdään maukas punasipulilisäke graavilohelle? Silja Line -laivalla oli mainiota sipulilisäkettä, mutta en tiedä miten sellaista tehdään. Punasipuli oli siinä ihanan pehmeää, olikohan sitä ensin kuullotettu tms. pannulla vai saako sipulista pehmeää kun sitä marinoi`? Vai miten punasipulista saisi hyvän lisän graavilohen ja ranskankerman kanssa nautittavaksi (ruisleivän päällä)?

[/quote]

joku uitun uusavuton ei osaa googlaa, johon menee 8 sekuntia 

 

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/40245/Punasipuli%20lis%C3%A4ke./

 

pelkkä sokeri ei riitä kuten joku yllä sanoo 

Vierailija
4/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.12.2014 klo 11:51"]

Keitetty sokerin kanssa

[/quote]

pelkällä sokerilla tulisi hemmetin imelää, sotke nyt vähän muutakin joukkoon 

Vierailija
5/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osaan googlettaa, mutta googlettamalla tulee hyvinkin monenlaisia ohjeita. Minusta tuo keittämisidea oli ihan hyvä, sillä en usko, että tarkoittamani lisäke on tehty kuullottamalla, Silja Linen lisäke ei ollut sen näköinen, että olisi kuullotettu, vaan pikemminkin siinä sipuli joko raakana tai ehkäpä just keitettynä, siksi aion kokeilla sitä, sillä yhtä marinoimisreseptiä olen jo kokeillut, eikä tulos ollut samanlainen. Ja tottahan siihen lisäkkeeseen nyt tajuaa muitakin mausteita käyttää kuin sokeria. Kiitos kakkoselle siis keittämisideasta. ap

Hyvä että joillain uitun pätemishalusilla on jo joulumieli kasassa! 

Vierailija
6/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä sokerissa ja punaviinietikassa.tai sitten laitat marinoitumaan jääkaappiin punasipulua,punavuinietikkaa,sokeria,suolaa,öljyä