Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ajattelin tehdä kanakastikkeen

Vierailija
29.12.2014 |

Hunajamarinoituja fileesuikaleita, ruokakermaa, sipulia, ananaspaloja ja tabascoa tuomaan tulisuutta. Miltä kuulostaa? :)

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ananaksen jos jättäis pois, niin aika semiruokaa meillä - tabascon tilalla tykkään käyttää jalapenoja :) nam!

Vierailija
2/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiukan on liian makeaa omaan makuuni, kun on hunajaa ja ananasta samassa ruoassa. Korvaisin ananaspalat paprikalla ja valkosipulilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuten erittäin hyvä, mutta pistäpä vielä kastikkeen sekaan yksi Fond du Chef Chicken.

Vierailija
4/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

tekisin marinoimattomista, marinoidut maistuu ihan hirveeltä.

Vierailija
5/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmismarinadiliha = yök

Vierailija
6/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.12.2014 klo 18:31"]

Valmismarinadiliha = yök

[/quote]

 

Oon samaa mieltä, yök!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanakastikkeen? Yök!

Vierailija
8/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi tulis kokonaisesta naturel fileestä itse pilkottuna (ne valmissuikaleet on yleensä aika silppua, mutta vähän riippuu merkistä ja päivästä) ja sitten mausteet miten huvittaa.

 

Sipuli ja tabasco on ihan jees, niiden lisäksi valitsisin joko kerman tai ananaksen mutta en molempia. Sitten lisäksi vaikka valkosipulia ja muitakin vihanneksia kuin sipulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos ihan rehellisesti sanon, niin kamalalta...

Vierailija
10/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.12.2014 klo 18:30"]

Hiukan on liian makeaa omaan makuuni, kun on hunajaa ja ananasta samassa ruoassa. Korvaisin ananaspalat paprikalla ja valkosipulilla.

[/quote]

Ei siinä hunajamarinadissa oikeasti hunajaa ole..

Hunajamarinoituja tulee joskus ostettua, kun niitä saa melkein ilmaseks. Aina kuitenkin huuhtelen ne ennen laittoa. Se marinadi on ihan kauhea, mutta sen saa kyllä siis huuhdeltua helposti pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mmm nälkä!!

Vierailija
12/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata tehdä. Osta kebab.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun täytyy kyllä sanoa, etten ole koskaan kuullut tabascon käytöstä tulisen kanakastikkeen teossa. Ehkä jossain grillimarinadissa grillatuille kanankoiville tms., mutta kermaisessa kanakastikkeessa?

Vierailija
14/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa kauhealta. Käyttäisin mieluummiin maustamatonta kanaa, kookoskermaa ja chilitahnaa. Ananaksen jättäisin pois ja laittaisin enemmän eri mausteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, minä tein kanakastiketta eilen. Iso rasia maustamattomia ohuita fileitä joihin otin värin pannulla ja paloittelin "sopiviksi" paloiksi. Maustoin kanafondilla ja jollain muulla, heitin sekaan kokonaisen Mustapekka-juuston, nesteeksi vettä ja ruokakermaa. Ainiin ja pari rkl creme fraichea. Tuli aika herkkua.

Käytin aikanaa juurikin tuota hunajamar kanaa mutta viimeiset 4-5v vain maustamattomia ja aina on uponnut perheelle oli millainen versio tahansa kyseessä, esim mozzarellapestokanafileet lempparia. Tai hapanimelä.

Vierailija
16/16 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika teollista: marinadia, ruokakermaa, jolla ei ole mitään tekemistä kerman kanssa ja säilykettä. Vähemmälläkin saa terveytensä pilattua.

 

http://uusimusta.squarespace.com/kemikaalicocktail/2011/11/29/sailyketolkit-vuotavat-bisfenolia.html

http://www.vau.fi/raskaus/Terveys/Elamantavat/Ei-sailykkeita-odottajalle--kemikaalivaara/