Apua! Miten lämmitän tän ruoan?
Elämäni pahin uusavuttomuushetki iski, mitä ihmettä teen? :D Mulla on jääkaappikylmää pastaa ragúlla ja nyt se pitäisi saada lämpimäksi. Pannulle en halua heittää, ei kuulosta kovin houkuttelevalta lopputulokselta. Joten kippaanko mä tuon uuniastiaan ja laitan uuniin? Pitääkö mun käyttää foliota ettei se ihan kuivu ja pitääkö mun käydä koettamassa sitä vai kuinka kauan ja missä lämpötilassa toi menisi?
Nimimerkillä Mikroajan lapsi
Kommentit (2)
[quote author="Vierailija" time="14.08.2014 klo 11:33"]
Mä kippaisin pannulle kyllä. Tai mikroon, jos lämmittäisin vain yhden annoksen. ;)
[/quote]
Pointtini olikin siinä, että ilman mikroa (muuton keskellä, tavarat toisaalla) en näköjään osaa ruokaa lämmittää. Hirveä pysähtymisen hetki :D
-ap-
Mä kippaisin pannulle kyllä. Tai mikroon, jos lämmittäisin vain yhden annoksen. ;)