Makkaran kuoret, suolta vai muuta?
Mistä tietää mistä ne on tehty?
makkaroissa ei lue. Lähinnä kiinnostais wilhelm makkaroitten kuori.
Kommentit (9)
Osa makkaroista on tehty luonnonkuoreen, eli voi syödä kuorineen. Se kyllä lukee paketissa. Muut ovat sitten niitä, jonka kuori pitää ottaa pois(esim. HK sininen).
eiks se ole pakollista ilmoittaa pakkauksessa? suolta tai muovia kait ne yleensä on.
Millainen nuija ei erota, onko kuori muovia vai suolta?
HK:n sinisessä on joku luonnollis-pohjainen kuorisysteemi muistaakseni... googlattuani: naturin kuori, joka on valmistettu naudan vuodan(nahan) sisäpinnasta. Ei siis suolta muttei välttämtäät kovin syötävääkään.
[quote author="Vierailija" time="13.06.2014 klo 15:20"]
Lähinnä kiinnostais wilhelm makkaroitten kuori.
[/quote]
Eiköhän se ole suolta - tai sitten se on ns. syötävä keinokuori kollageenista ym.
Yleensä on mainittu erikseen, jos on luonnonsuolta. Sitten on näitä enemmän tai vähemmän syötäväksi kelpaavia keinoaineita.
[quote author="Vierailija" time="13.06.2014 klo 15:35"]
HK:n sinisessä on joku luonnollis-pohjainen kuorisysteemi muistaakseni... googlattuani: naturin kuori, joka on valmistettu naudan vuodan(nahan) sisäpinnasta. Ei siis suolta muttei välttämtäät kovin syötävääkään.
[/quote]
Hyi helvetti, onneksi ei tarvitse syödä suomalaisia "makkaroita". Meillä on kaikki makkarat luonnonsuolessa, itsestään selvä juttu.
t. ulkosuomalainen.
[quote author="Vierailija" time="13.06.2014 klo 15:44"]
[quote author="Vierailija" time="13.06.2014 klo 15:35"]
HK:n sinisessä on joku luonnollis-pohjainen kuorisysteemi muistaakseni... googlattuani: naturin kuori, joka on valmistettu naudan vuodan(nahan) sisäpinnasta. Ei siis suolta muttei välttämtäät kovin syötävääkään.
[/quote]
Hyi helvetti, onneksi ei tarvitse syödä suomalaisia "makkaroita". Meillä on kaikki makkarat luonnonsuolessa, itsestään selvä juttu.
t. ulkosuomalainen.
[/quote]
Meinaat, että se suoli kuulostaa jotenkin herkullisemmalta kun joku nahan sisäpinnasta jauhettu/käsitelty/kuoreksipunottu "luonnontuote" :)
No makkaraa syödessä ei kannata liikaa ajatella.
Peräsuolen sisäpinnasta. Ruskea väri tulee siitä.