Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Makkaran kuoret, suolta vai muuta?

Vierailija
13.06.2014 |

Mistä tietää mistä ne on tehty? 

makkaroissa ei lue. Lähinnä kiinnostais wilhelm makkaroitten kuori. 

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
13.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peräsuolen sisäpinnasta. Ruskea väri tulee siitä.

Vierailija
2/9 |
13.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osa makkaroista on tehty luonnonkuoreen, eli voi syödä kuorineen. Se kyllä lukee paketissa. Muut ovat sitten niitä, jonka kuori pitää ottaa pois(esim. HK sininen).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
13.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

eiks se ole pakollista ilmoittaa pakkauksessa? suolta tai muovia kait ne yleensä on.

Vierailija
4/9 |
13.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millainen nuija ei erota, onko kuori muovia vai suolta?

Vierailija
5/9 |
13.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

HK:n sinisessä on joku luonnollis-pohjainen kuorisysteemi muistaakseni... googlattuani: naturin kuori, joka on valmistettu naudan vuodan(nahan) sisäpinnasta. Ei siis suolta muttei välttämtäät kovin syötävääkään. 

Vierailija
6/9 |
13.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.06.2014 klo 15:20"]

Lähinnä kiinnostais wilhelm makkaroitten kuori. 

[/quote]

Eiköhän se ole suolta - tai sitten se on ns. syötävä keinokuori kollageenista ym.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
13.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä on mainittu erikseen, jos on luonnonsuolta. Sitten on näitä enemmän tai vähemmän syötäväksi kelpaavia keinoaineita.

Vierailija
8/9 |
13.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.06.2014 klo 15:35"]

HK:n sinisessä on joku luonnollis-pohjainen kuorisysteemi muistaakseni... googlattuani: naturin kuori, joka on valmistettu naudan vuodan(nahan) sisäpinnasta. Ei siis suolta muttei välttämtäät kovin syötävääkään. 

[/quote]

 

Hyi helvetti, onneksi ei tarvitse syödä suomalaisia "makkaroita". Meillä on kaikki makkarat luonnonsuolessa, itsestään selvä juttu.

 

t. ulkosuomalainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
13.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.06.2014 klo 15:44"]

[quote author="Vierailija" time="13.06.2014 klo 15:35"]

HK:n sinisessä on joku luonnollis-pohjainen kuorisysteemi muistaakseni... googlattuani: naturin kuori, joka on valmistettu naudan vuodan(nahan) sisäpinnasta. Ei siis suolta muttei välttämtäät kovin syötävääkään. 

[/quote]

 

Hyi helvetti, onneksi ei tarvitse syödä suomalaisia "makkaroita". Meillä on kaikki makkarat luonnonsuolessa, itsestään selvä juttu.

 

t. ulkosuomalainen.

[/quote]

Meinaat, että se suoli kuulostaa jotenkin herkullisemmalta kun joku nahan sisäpinnasta jauhettu/käsitelty/kuoreksipunottu "luonnontuote" :)

No makkaraa syödessä ei kannata liikaa ajatella.