Epäonnistuikohan mun lusikkaleivät?
Tein ne meijerivoista, kun luulin että se olisi hyvää. Mutta taikina maistui raakana jotenkin kamalan suolaiselta? Olisiko pitänyt valita joku suolaton voi? Vai taittaako makea vadelmahillo siellä välissä sitten sen suolaisuuden pois? Ja jos rippaisisi päälle vielä tomusokeria. En tiedä nyt, kehtaako tarjota vieraille lauantaina... Miten te muut saatte lusikkaleivät onnistumaan?
Kommentit (6)
Itse teen pikkuleivät aina voimakassuolaisesta oivariinista, kun se leipoutuu hyvin ja maistuu voiilta ja suolaiselta. Luulen, että lusikkaleipäsi onnistuvat hyvin. Itse en niitä tee, kun minusta tuntuu, että en saa niitä onnistumaan siis pysymään kasassa.
Kiitos vastaajat. täytän kohta ensimmäiset ja testaan makua. Olen vaan hirveässä flunssassa ja makuaistini on olematon (silti, tai ehkä juuri siksi taikina maistui hassulta...).
ap.
Ihan tavallista voita olen käyttänyt ja hyvin on maistunut.
Kyllä minä käytän aina normaalisuolaista voita, silloin taikinaan ek tarvktse lisätä suolaa. Lusikkaleiväthän pyöritellään sokerissa paiston jälkeen ja sisällä on hilloa varmasti sullakin tulee oikein hyviä lusikkaleipiä.
Nääh... miten täällä on näin vähän leipojia =(. Palsta täynnä äitejä ja nyt vielä juhlien laittoaika, eikö kukaan leivo itse enää mitään? Onko kukaan tehnyt lusikkaleipiä, mitä voita käytitte?
ap, epätoivoinen.