Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

APUA! Syön 200g voita päivässä!

Vierailija
17.03.2014 |

Leivän päällä sentin kerros, puuroon jättivoisilmä, ruuan paistan voissa, rakastan voita! Miten pääsen siitä eroon?

Mitat 166cm ja 69kg

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
18.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ongelmaa, voi on hyvää minustakin. Syöt voita niin kauan kuin haluat.

Sitten kun siihen kuolet, kaikki on hyvin.

Vierailija
2/30 |
18.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihda leivänpäällisvoi avokadoon. Varmista et on kypsä (puristettaessa pehmeä ja se oksannysän alla oleva reikä on ruskea), leikkaa puoliksi, kivi pois ja purista leivälle. (Ruskeat kohdat pois jos on ylikypsynyt). Levitä ja laita päälle vuorisuolaa/merisuolaa. Parempaa ku voi, ja tykkään kyl voistakin.

Puuron sekaan vähän vähemmän voita ja banaania&mustikoita :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
18.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä leipä ja puuro ja kaikki sokeri-ja viljatuotteet kokonaan pois ja lisää kasviksia. Riisiä ja pottuakin kohtuudella. Ja käytä vaan voita ja muita luonnollisia rasvoja surutta. Saatat yllättyä, miten mieli virkistyy, epämääräiset maha- iho- aineenvaihdunta jne. vaivat katoaa, kroppa kiinteytyy jne. Ja ne veriarvot normalisoituvat. Näin on käynyt monelle, vaikkei aavemammat sitä uskokaan. Tosin kyse ei ole uskonasiasta vaan koetusta elämästä.

Vierailija
4/30 |
18.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.03.2014 klo 22:04"]

Eläinrasvat ei lihota, jos et syö paljon makeaa. Elimistö polttaa aina ensin sokeria ja vasta sitten rasvaa. Eläinrasvat, kuten voi ja käsittelemätön rasvainen maito ovat hyviä luonnollisia elintarvikkeita. Voin ja normaalin tilamaidon rasvasta suurin osa tulee läpi ja vain vähäinen osa imeytyy. Kaupan maito, luomukin on erittäin huonoa, koska pastörointi tuhoaa luontaiset bakteerit, vitamiinit ja entsyymit, jotka ovat välttämättömiä rasvan hajoamisessa. Voi on periaatteessa ihan normaalia voita sellaisenaan, jonka rasva on luonnollisessa tilassa. Itsekkin käytän voita runsaasti, mutta en lihoa. Makea lihottaa.

[/quote]

Olen huomannut saman.

Vierailija
5/30 |
18.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.03.2014 klo 22:22"]

Kuka tervejärkinen uskoo voin syönnin olevan terveellistä? Tai minkään muunkaan rasvan?

[/quote]

No esim ADEK ;)

Entäpä mitä järkeä on teollisesti valmistetuissa kevytlevitemössöissä?

Kyllä ainakin minun järkeni sanoo että mitä vähemmän prosessoitu, sen parempi.

 

Vierailija
6/30 |
18.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.03.2014 klo 22:22"]

Kuka tervejärkinen uskoo voin syönnin olevan terveellistä? Tai minkään muunkaan rasvan?

[/quote]

 

Nimenomaan tervejärkinen syö voita. Myös muutakin rasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

100 grammaa voita sisältää 720 kcal, eli syöt päivässä pelkästään voina 1440 kcal? Et kyllä pitkään pysy tuossa painossa, jos tosiaan muutakin syöt kuin voita...

 

Voisiko leivän päälle sivellä vähän vähemmän, puuron syödä vaikkapa marjoilla? Ruoan voi paistaa ihan snadissa määrässä öljyä tai voita teflon-pannulla.

Vierailija
8/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No lakkaat kantamasta sitä kaupasta kotiin. Simple as that.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eläinrasvat ei lihota, jos et syö paljon makeaa. Elimistö polttaa aina ensin sokeria ja vasta sitten rasvaa. Eläinrasvat, kuten voi ja käsittelemätön rasvainen maito ovat hyviä luonnollisia elintarvikkeita. Voin ja normaalin tilamaidon rasvasta suurin osa tulee läpi ja vain vähäinen osa imeytyy. Kaupan maito, luomukin on erittäin huonoa, koska pastörointi tuhoaa luontaiset bakteerit, vitamiinit ja entsyymit, jotka ovat välttämättömiä rasvan hajoamisessa. Voi on periaatteessa ihan normaalia voita sellaisenaan, jonka rasva on luonnollisessa tilassa. Itsekkin käytän voita runsaasti, mutta en lihoa. Makea lihottaa.

Vierailija
10/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä turhakkeet leipä ja puuro pois, siinähän samalla vähentyy kätevästi voinkin käyttö. Normaali voin käyttäminen ei ole ollenkaan epäterveellistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko teistä tosiaan 200 g voita päivässä normaalia? Mäkin käytän ruoanlaitossa oikeaa voita, mutta herrajee, 200 g on ihan älytön määrä. Harvemmalla se voi kuitenkaan on ainoa rasvanlähde, vaan sen lisäksi syödään esim. rasvaista kalaa, lihaa ja lihajalosteita, avokadoja, siemeniä...

Vierailija
12/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai kamala. Mua alkaa rintaan sattua pelkkä ajatuskin! Sydärihän tuollaisesta tulee! Itse olen lopettanut voin käytön, kun lapsella on maitoallergia. Kasviöljyillä mennään, ja olo on virkeä, terve ja keveä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.03.2014 klo 22:04"]

Eläinrasvat ei lihota, jos et syö paljon makeaa. Elimistö polttaa aina ensin sokeria ja vasta sitten rasvaa. Eläinrasvat, kuten voi ja käsittelemätön rasvainen maito ovat hyviä luonnollisia elintarvikkeita. Voin ja normaalin tilamaidon rasvasta suurin osa tulee läpi ja vain vähäinen osa imeytyy. Kaupan maito, luomukin on erittäin huonoa, koska pastörointi tuhoaa luontaiset bakteerit, vitamiinit ja entsyymit, jotka ovat välttämättömiä rasvan hajoamisessa. Voi on periaatteessa ihan normaalia voita sellaisenaan, jonka rasva on luonnollisessa tilassa. Itsekkin käytän voita runsaasti, mutta en lihoa. Makea lihottaa.

[/quote]

 

Suurinta tuubaa ever.

 

Vierailija
14/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei ole normaalia, mutta jos jättää voileivät ja voisilmäpuurot syömättä voin määrä jo reippaasti vähenee. Mä käytän ehkä 20 g, lisäksi lihan ja kalan rasvat, pähkinät ja siemenet, kylmäpuristettua oliiviöljyä ja kookosöljyä molempia keskimäärin 1 tl päivässä. Niin joo ja kohtuullisesti kermaa, rasvaisempaa rahkaa, juustoa, turkkilaista yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka tervejärkinen uskoo voin syönnin olevan terveellistä? Tai minkään muunkaan rasvan?

Vierailija
16/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan liikaa voita syöt. Kuolo korjaa ennenaikaisesti jos tuohon malliin jatkat.

Vierailija
17/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.03.2014 klo 22:16"][quote author="Vierailija" time="17.03.2014 klo 22:04"]

Eläinrasvat ei lihota, jos et syö paljon makeaa. Elimistö polttaa aina ensin sokeria ja vasta sitten rasvaa. Eläinrasvat, kuten voi ja käsittelemätön rasvainen maito ovat hyviä luonnollisia elintarvikkeita. Voin ja normaalin tilamaidon rasvasta suurin osa tulee läpi ja vain vähäinen osa imeytyy. Kaupan maito, luomukin on erittäin huonoa, koska pastörointi tuhoaa luontaiset bakteerit, vitamiinit ja entsyymit, jotka ovat välttämättömiä rasvan hajoamisessa. Voi on periaatteessa ihan normaalia voita sellaisenaan, jonka rasva on luonnollisessa tilassa. Itsekkin käytän voita runsaasti, mutta en lihoa. Makea lihottaa.

[/quote]

 

Suurinta tuubaa ever.

 

[/quote]

Eipäs kun ihan oikein.

Vierailija
18/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syökää mitä syötte ja uskokaa mitä uskotte, mutta eläinrasvat on terveellisiä ja hyviä sydämelle ja myös hyvänmakuisia. Nam.

 

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/rasvainen_kupla_49385.html#media=49394

Vierailija
19/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka tervejärkinen uskoo margariini syönnin olevan terveellistä? Kyllä luonnollinen tuote on aina parempi kuin kemistien suunnittelema keinotuote, mutta kaikkea toki kohtuullisesti.

Vierailija
20/30 |
17.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voin valmistukseen käytettävä kermakin kuulkaa pastöroidaan. T. Meijeristi