Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ÄKKIÄ! viime hetken pihvinpaistovinkit!!!

Vierailija
14.03.2014 |

Kertokaa mulle miten ne tollaset naudan fileepihvit paistetaan oikeaoppisesti! Kiire! Apua! Kiitos!!

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuiko? Toivottavasti et vaan paistanut tuota jonkun mainitsemaa viittä minuuttia per puoli, hyvää lihaa ei kannata pilata paistamalla sitä kuivaksi kantturaksi. Tässä itsekin käymässä pihvin paistoon, meillä tosin fajitaksia tiedossa eli valmis pihvi menee paloitteluun.. guacamolet ja salsat jääkapissa tekeytymässä, nams.

Vierailija
2/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihan pitää olla huoneenlämpöistä, eli nosta se pöydälle tuntia-paria ennen paistoa. Riittävän kuuma pannu, teflon ei kestä kuumaa vaan valurauta on paras. Rasvaksi voita JA öljyä. Voi maun takia ja öljy kuumankeston. Älä laita liikaa lihaa kerralla, vaan vain n. 1/3 pannusta saa peittyä. Paista lihat vaikka useammassa erässä ja laita paistettu erä uuniin siksi aikaa kun paistat seuraavia. Pisimpään uunissa olleet voit antaa niille, jotka haluavat kypsempiä pihvejä. Lisää suola vasta paistamisen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:27"]

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:25"]

Kysytkö siihen toiseenkin ongelmaan neuvoja? :D

[/quote]

 

Se ei oo ongelma ;) ap

[/quote]
Unohda siis se pihvi, darling. Savuke sängynreunalla riittää... sitten jälkikäteen.

Vierailija
4/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 21:16"][quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:27"]

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:25"]

Kysytkö siihen toiseenkin ongelmaan neuvoja? :D

[/quote]

 

Se ei oo ongelma ;) ap

[/quote]
Unohda siis se pihvi, darling. Savuke sängynreunalla riittää... sitten jälkikäteen.

[/quote]

Mulla vissiin hormonit hyrrää kun tämä viesti sai sukat pyörimään jaloissa :D

-ohis

Vierailija
5/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 21:20"]

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 21:16"][quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:27"]

 

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:25"]

 

Kysytkö siihen toiseenkin ongelmaan neuvoja? :D

 

[/quote]

 

 

 

Se ei oo ongelma ;) ap

 

[/quote]
Unohda siis se pihvi, darling. Savuke sängynreunalla riittää... sitten jälkikäteen.

[/quote]

 

 

Mulla vissiin hormonit hyrrää kun tämä viesti sai sukat pyörimään jaloissa :D

 

-ohis

[/quote]
Hmmm... Taidanpa sitten vaihtaa uraa ja ruveta kirjoittelemaan vähän toisenmoisia kirjoja. :) 

Vierailija
6/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 21:24"][quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 21:20"]

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 21:16"][quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:27"]

 

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:25"]

 

Kysytkö siihen toiseenkin ongelmaan neuvoja? :D

 

[/quote]

 

 

 

Se ei oo ongelma ;) ap

 

[/quote]
Unohda siis se pihvi, darling. Savuke sängynreunalla riittää... sitten jälkikäteen.

[/quote]

 

 

Mulla vissiin hormonit hyrrää kun tämä viesti sai sukat pyörimään jaloissa :D

 

-ohis

[/quote]
Hmmm... Taidanpa sitten vaihtaa uraa ja ruveta kirjoittelemaan vähän toisenmoisia kirjoja. :) 

[/quote]

Voi kyllä! Odotellessa voisin lukea sun kirjoittamat tietokirjat tai mitä sä nyt oletkaan kirjoittanut :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 21:27"]

 

 

[/quote]
Hmmm... Taidanpa sitten vaihtaa uraa ja ruveta kirjoittelemaan vähän toisenmoisia kirjoja. :) 

[/quote]

 

 

Voi kyllä! Odotellessa voisin lukea sun kirjoittamat tietokirjat tai mitä sä nyt oletkaan kirjoittanut :)

[/quote]
Mitä jos sanoisin kirjoittavani keittokirjoja... :DD

Vierailija
8/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 22:39"][quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 21:27"]

 

 

[/quote]
Hmmm... Taidanpa sitten vaihtaa uraa ja ruveta kirjoittelemaan vähän toisenmoisia kirjoja. :) 

[/quote]

 

 

Voi kyllä! Odotellessa voisin lukea sun kirjoittamat tietokirjat tai mitä sä nyt oletkaan kirjoittanut :)

[/quote]
Mitä jos sanoisin kirjoittavani keittokirjoja... :DD

[/quote]

No kyllä nekin kelpaa, itse asiassa paljon paremmin kuin tietokirjat koska niitä joudun muutenkin lukemaan! Ja tokihan mun olisi pitänyt heti arvata että keittokirjoja, kun pihvinpaistostakin tiesit... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:29"]

Pippurit ainakin lihaan jo paiston ajaksi, suolan voi lisätä missä vaiheessa haluaa. N. 4-5min per puoli kuumalla pannulla. Näet lihan pinnasta, kun alkaa nestettä tulla siihen, silloin on aika kääntää.

[/quote] 4-5 per puoli!? OLetko ihan hullu? Miksi pilaat hyvän pihvin!? 2,5min/puoli niin on juusri täydellinen medium, tai ehkä medium miinua. 

Vierailija
10/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei muuta kuin sisäfile suuhun ja menoksi. Kyllä se siinä kosteutuksessa vatkauksessa mureutuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

VALURAUTAPANNU JA VOITA 

Vierailija
12/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Okei, miten maustetaan? Maustevoita on erikseen, mut pitääkö lisäks laittaa jotain muutakin? En ole mikään pihvimestari :D Mut kerrankos sitä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysytkö siihen toiseenkin ongelmaan neuvoja? :D

Vierailija
14/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa ja pippuria

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha riittävän aikaisin pois jääkaapista ja pannu riittävän kuumaksi, ennen kuin pihvit pannuun. Ei pannua liian täyteen, muuten alkavat pihvit helposti vain kiehua ja niistä tulee tympeän harmaita, sillä pannu jäähtyi liikaa, kun se täytettiin liian täyteen.

Vierailija
16/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:25"]

Kysytkö siihen toiseenkin ongelmaan neuvoja? :D

[/quote]

 

Se ei oo ongelma ;) ap

Vierailija
17/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Painele sitä pihviä

Vierailija
18/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pippurit ainakin lihaan jo paiston ajaksi, suolan voi lisätä missä vaiheessa haluaa. N. 4-5min per puoli kuumalla pannulla. Näet lihan pinnasta, kun alkaa nestettä tulla siihen, silloin on aika kääntää.

Vierailija
19/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.03.2014 klo 20:28"]

Painele sitä pihviä

[/quote]

Et todellakaan painele! Sieltähän valuu kaikki nesteet ulos jos sitä painelee.

 

Vierailija
20/21 |
14.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Okei, suola ja pippuri kuuluikin ohjelmaan ja lihankin otin ajoissa huoneenlämpöön. Eli ihan oikeilla jäljillä tässä ollaan? Kiitos teille! :) Kyllä tää tästä lähtee... Mitäs tarjoatte pihvin kanssa? (Sii muuta kun.... sitä . )