Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko muita hyviä pakastepizzoja kuin...

Vierailija
06.11.2013 |

Grandiosa mozzarella?

 

Tuo on ihanaa, harmi vain että niin pestoöljyistä, ei voi montaa kertaa vkossa herkutella..

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grandiosan pepperoni :)

Vierailija
2/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei oo hyvä, sorry :/

 

Millaisia DrOetkerin pizzat on?

 

ap

 

[quote author="Vierailija" time="06.11.2013 klo 14:49"]

Grandiosan pepperoni :)

[/quote]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioisten jauhelihapizza (ei pakaste).

Vierailija
4/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

DrOetkerin Mozzarella on paras. Ja tykkään myös siitä kasvisversioista.

Vierailija
5/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

DrOetker Ristorante on minusta paras merkki. Sen mozzarellapizza on erityisen hyvä, mutta myös Pizza Hawaii, Pizza Vegetale, Pizza Salame ovat tosi hyviä. 

 

Itse en tuosta Grandiosan mozzasta oikein edes tykkää.

Vierailija
6/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkään en suostu syömään kuin dr. Oetkerin pizzoja. Suosikkina mozzarella-pesto-salami, tai sama ilman salamia. 

 

Rasvasuudesta viikkotasolla en niin tiedä, kuin näitä tulee syötyä vain ns. laiska-päivinä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pirkka-pakastepitsat on (yllättäen) tehty Italiassa. Kiviuunissa paistettuja ja huomattavasti enemmän "oikean" pitsan makuisia ja oloisia kuin grandiosat tai doktorötkerit. Minusta suorastaan erinomaisia.

Vierailija
8/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ristorante speciale on mun mielestä hyvä. Lidlinkin pitsat kyllä olis mutta kun ei sellaista ole lähettyvillä.

Ja pirkan margheritasta kyllä tykkään, jos siihen panee helkkaristi auraa päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oetkerin Casa de Mama ja varsinkin se Diavola.  Myös Apetitin frutti di mare on hyvä, varsinkin hiukan tuunattuna, joskin pohjataikina on aika huono.

Vierailija
10/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dr. Oetkerin pinaatti- ja kasvispizzat on hyviä. Mun mielestä mozzarellapizza ei ole kummoinen. Mun mielestä ne Pirkan kiviuunipizat menee jotenkin kuivaksi uunissa, en tykkää. (Olen kasvissyöjä, joten kokemukseni on hieman rajallinen.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole pitänyt muista kuin Dr. Oetkerin Ristorante pizzoista.

Esim. Quattro Formagi ja Stagioni, Salame, Vegetale, Formaggi & pomodori ja Salame mozzarella pesto.

Vierailija
12/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.11.2013 klo 15:01"]

Pirkka-pakastepitsat on (yllättäen) tehty Italiassa. Kiviuunissa paistettuja ja huomattavasti enemmän "oikean" pitsan makuisia ja oloisia kuin grandiosat tai doktorötkerit. Minusta suorastaan erinomaisia.

[/quote]

 

Hyi että mitä kuivikkaita kämppyjä nuo Pirkan pizzat... Siinä on ihan turha millään kiviuuneilla hifistellä, kun pakastepizzaa tehdään. Pakastaminen kun pilaa oikeastaan pizzan aina. Sitten sitä pilautumista vaan voidan korvata riittävällä rasvaisten ja maukkaiden täytteiden määrällä, ja sitä on parhaiten tehty Dr Oetkereissä. Esim. siinä mozzarellapizzassa on paljon mozzarellaa ja öljyistä pestoa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
06.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.11.2013 klo 15:13"]

[quote author="Vierailija" time="06.11.2013 klo 15:01"]

Pirkka-pakastepitsat on (yllättäen) tehty Italiassa. Kiviuunissa paistettuja ja huomattavasti enemmän "oikean" pitsan makuisia ja oloisia kuin grandiosat tai doktorötkerit. Minusta suorastaan erinomaisia.

[/quote]

 

Hyi että mitä kuivikkaita kämppyjä nuo Pirkan pizzat... Siinä on ihan turha millään kiviuuneilla hifistellä, kun pakastepizzaa tehdään. Pakastaminen kun pilaa oikeastaan pizzan aina. Sitten sitä pilautumista vaan voidan korvata riittävällä rasvaisten ja maukkaiden täytteiden määrällä, ja sitä on parhaiten tehty Dr Oetkereissä. Esim. siinä mozzarellapizzassa on paljon mozzarellaa ja öljyistä pestoa.

 

[/quote]

 

Oetkerin Casa di Mama -sarjan pizzoissa pohja on pakastettu melko raakana, joten kohoaa uunissa hienosti ja on vähemmän korppu kuin esin Ristorante-pizzoissa tai Grandiosoissa.