Onko muita hyviä pakastepizzoja kuin...
Grandiosa mozzarella?
Tuo on ihanaa, harmi vain että niin pestoöljyistä, ei voi montaa kertaa vkossa herkutella..
Kommentit (13)
Ei oo hyvä, sorry :/
Millaisia DrOetkerin pizzat on?
ap
[quote author="Vierailija" time="06.11.2013 klo 14:49"]
Grandiosan pepperoni :)
[/quote]
Saarioisten jauhelihapizza (ei pakaste).
DrOetkerin Mozzarella on paras. Ja tykkään myös siitä kasvisversioista.
DrOetker Ristorante on minusta paras merkki. Sen mozzarellapizza on erityisen hyvä, mutta myös Pizza Hawaii, Pizza Vegetale, Pizza Salame ovat tosi hyviä.
Itse en tuosta Grandiosan mozzasta oikein edes tykkää.
Mäkään en suostu syömään kuin dr. Oetkerin pizzoja. Suosikkina mozzarella-pesto-salami, tai sama ilman salamia.
Rasvasuudesta viikkotasolla en niin tiedä, kuin näitä tulee syötyä vain ns. laiska-päivinä.
Pirkka-pakastepitsat on (yllättäen) tehty Italiassa. Kiviuunissa paistettuja ja huomattavasti enemmän "oikean" pitsan makuisia ja oloisia kuin grandiosat tai doktorötkerit. Minusta suorastaan erinomaisia.
Ristorante speciale on mun mielestä hyvä. Lidlinkin pitsat kyllä olis mutta kun ei sellaista ole lähettyvillä.
Ja pirkan margheritasta kyllä tykkään, jos siihen panee helkkaristi auraa päälle.
Oetkerin Casa de Mama ja varsinkin se Diavola. Myös Apetitin frutti di mare on hyvä, varsinkin hiukan tuunattuna, joskin pohjataikina on aika huono.
Dr. Oetkerin pinaatti- ja kasvispizzat on hyviä. Mun mielestä mozzarellapizza ei ole kummoinen. Mun mielestä ne Pirkan kiviuunipizat menee jotenkin kuivaksi uunissa, en tykkää. (Olen kasvissyöjä, joten kokemukseni on hieman rajallinen.)
En ole pitänyt muista kuin Dr. Oetkerin Ristorante pizzoista.
Esim. Quattro Formagi ja Stagioni, Salame, Vegetale, Formaggi & pomodori ja Salame mozzarella pesto.
[quote author="Vierailija" time="06.11.2013 klo 15:01"]
Pirkka-pakastepitsat on (yllättäen) tehty Italiassa. Kiviuunissa paistettuja ja huomattavasti enemmän "oikean" pitsan makuisia ja oloisia kuin grandiosat tai doktorötkerit. Minusta suorastaan erinomaisia.
[/quote]
Hyi että mitä kuivikkaita kämppyjä nuo Pirkan pizzat... Siinä on ihan turha millään kiviuuneilla hifistellä, kun pakastepizzaa tehdään. Pakastaminen kun pilaa oikeastaan pizzan aina. Sitten sitä pilautumista vaan voidan korvata riittävällä rasvaisten ja maukkaiden täytteiden määrällä, ja sitä on parhaiten tehty Dr Oetkereissä. Esim. siinä mozzarellapizzassa on paljon mozzarellaa ja öljyistä pestoa.
[quote author="Vierailija" time="06.11.2013 klo 15:13"]
[quote author="Vierailija" time="06.11.2013 klo 15:01"]
Pirkka-pakastepitsat on (yllättäen) tehty Italiassa. Kiviuunissa paistettuja ja huomattavasti enemmän "oikean" pitsan makuisia ja oloisia kuin grandiosat tai doktorötkerit. Minusta suorastaan erinomaisia.
[/quote]
Hyi että mitä kuivikkaita kämppyjä nuo Pirkan pizzat... Siinä on ihan turha millään kiviuuneilla hifistellä, kun pakastepizzaa tehdään. Pakastaminen kun pilaa oikeastaan pizzan aina. Sitten sitä pilautumista vaan voidan korvata riittävällä rasvaisten ja maukkaiden täytteiden määrällä, ja sitä on parhaiten tehty Dr Oetkereissä. Esim. siinä mozzarellapizzassa on paljon mozzarellaa ja öljyistä pestoa.
[/quote]
Oetkerin Casa di Mama -sarjan pizzoissa pohja on pakastettu melko raakana, joten kohoaa uunissa hienosti ja on vähemmän korppu kuin esin Ristorante-pizzoissa tai Grandiosoissa.
Grandiosan pepperoni :)