Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä banoffeeseen kondensoidun maidon tilalle?

Vierailija
26.09.2013 |

Olisiko kenelläkään ohjetta banoffeen tyyliseen torttuun, jossa olisi jotain muuta kondensoidun maidon tilalla? Kävisiköhän itse keitetty, tavallinen kinuski?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
26.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos. Ei vaan ihan hirveästi houkuta ajatus maidon keittelemisestä 2-3h, itseni tuntien palaa jossain kohtaa pohjaan... Sen kondensoidun maidon keittely on kuitenkin eri juttu, kun purkki ei pala pohjaan, en voi sitä kuitenkaan nyt käyttää.

 

Onko kenelläkään kokemusta, kävisikö banoffeeseen ihan tavallinen, keitetty kinuski?

Vierailija
4/6 |
26.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tavallinen kinuski käy. Teen itse aina banoffeeta keitetystä kinuskista, koska sen ainekset ovat helpommin saatavilla. Ja hyvää on!

Vierailija
5/6 |
26.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä kondensoitua maitoa saa myös valmiiksi keitettynä, siis valmiina kinuskina suoraan tölkistä. Samanlainen pötsä, mutta siinä lukee jotain karamellisoitu tmv.

Vierailija
6/6 |
26.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä uskallan sitten kokeilla tavallista kinuskia siihen... Koeversiota en enää ehdi tehdä, juhliin olen siis tekemässä niin pienellä riskillä mennään.

 

Kondensoitua maitoa olisi kyllä kaupassa ollut, mutta hoksasin viime hetkellä, että vieraissa on useampi aika pahasti laktoosivaivainen, joille se ei käy, enkä kehtaa sellaista laittaa tarjolle mikä ei useammalle vieraalle sovi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme kaksi