Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oisko sulla hyvä kanarisoton ohje?

Vierailija
27.05.2013 |

Ilman valkoviiniä kuitenkin?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
27.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen viinin voi jättää myös ihan pois, purista vaikka hieman sitruunan mehua riiseille siinä vaiheessa kun viini pitäisi lisätä, niin saat samantapaista hapokkuutta. Jos sellaista italialaistyyppistä risottoa haluat tehdä niin esim. tuolla on ohje kanarisotosta johon tulee myös tomaattimurskaa, punasipulia ja basilikaa: http://kaljamahalady.blogspot.fi/p/ruokaohjeet.html#risotot

Vierailija
2/2 |
27.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkoviini tai vermutti on kyllä aika olennainen osa. Se alkoholi haihtuu pois kokonaan. Korvikkeena voi kokeilla myös vissyvettä. 

 

Kana- hernerisotto kun herneenpalkoja taas saa:

Herneenpalkoja

kananpaloja

mietoa sipulia

 

Riivi herneet ja keitä paloista liemi. Voit murskata palkoja hiukan. Tee perusrisotto (kuullota sipulit, lisää riisi, kuullota, säikäytä kylmällä nesteellä). Käytä liemenä palkolientä (siivilöitynä). Nakkaa sekaan herneet, tuoreet kypsyvät muutamassa minuutissa. Lopuksi kypsät kananpalat, ja epäortodoksisesti tuorejuustoa. Päälle tuoreita yrttejä, timjami sopii hyvin, ja tietysti persilja. 

 

Liemeen voi nakata myös kanan luut, persiljan varret jne. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla