Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miksi jotkut käyttävät hiivaleipäjauhoja kastikkeisiin?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
[quote author="Vierailija" time="07.03.2013 klo 12:52"]
Miten se eroaa vehnäjauhoista?
[/quote]
Siis hiivaleipäjauhothan ON vehnäjauhoja, ne vaan ei ole täysin valkoisia vehnäjauhoja koska niissä viljan alkiot (mutta ei kuoria, kuten täysjyvässä) on jauhettu myös mukaan jauhoon.
Itse käytän hiivaleipäjauhoja koska niitä käytän muutenkin, esim. leivonnassa, ne on hyvä kompromissi maun ja terveellisyyden väliltä mulle jolle kuorineen jauhetut täysjyvät on liiankin terveellisen makuisia ;-) Hiivaleipäjauho vastaa koostumukseltaan lähinnä vanhojen aikojen kivillä jauhettua jauhoa - kivet kyllä poisti kuoret muttei alkiota - joten pitiäsi olla yhtä terveellistä kuin perinteisen leivän.
Mutta yhtä lailla toimii kastikkeisiin tavallilset valkoiset tai hiivaleipäjauhot.