Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Naudan sisäpaisti

Vierailija
03.04.2013 |

Siis, mitä kaikkea voi tehdä naudan sisäpaistista? Suikaleita? Pihvejä? Vai onko pakko paistaa kokonaisena?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No just kaikkia mainitsemiasi. Jotkut tekee siitä jopa ohuita pihvejä, mutta se voi olla aika sitkeää ellei ole tosi hyvin "riippunutta".

Vierailija
2/5 |
03.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee gulassia. Hyvää tulee. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikein mureaksi haudutettuja pikkupihvejä. Maistuu meidänkin nirsoille lapsille hyvin. Marinoimalla yön yli tulee makuakin.

Vierailija
4/5 |
03.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erilaisia lihapatoja. Vaihtelua saa erityyppisillä mausteilla ja kasviksilla, kuten myös nesteen määrällä ja laadulla (viini, kerma, vesi, olut jne.).

Vierailija
5/5 |
03.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisäpaisti on harvoin niin mureata, että siitä tulisi hyvät pihvit ihan vain pannulla paistamalla. Joskus on onnistunut.

Itse leikkaan paistin poikkisyin ohuiksi viipaleiksi, ruskistan kuumalla pannulla vähän kerrallaan ja huuhdeliemi tietenkin aina sinne pataan . Siis ne ruskisretut viipaleet laitan pataan, mausteita maun mukaan ja uuniin vielä hautumaan. Ehkä vähän kermaa tms. valmiiseen ruokaan. On mureata ja hyvää.

Kokonaisena paistin voi paistaa matalassa lämmössä ilman "käärettä" ja maun mukaan maustaa tai vaikka laittaa yöksi marinadiin ennen paistamista. Toinen tapa on laittaa paisti ja höysteet paistopussiin ja uuniin.

Patapaistin teen niin, että ensin ruskistan kokonaisen paistin palan padassa käännellen koko ajan esim. kahdella puukauhalla. Sitten siihen pataan kiehuvaa vettä, mausteet ja uuniin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kaksi