Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

menikö pannacotta pilalle nyt?

Vierailija
29.03.2013 |

eka kerta kun yrittäää tällaista tehdä. Siis minä laitoin ne liivatelehdet lämpöiseen veteen ja kaadoin kermasokeriseokseen (joka oli 1 keitetty niin kuin ohjeessa luki), nyt kaveri sanoi että olisi pitänyt laittaa ne pehmetä liivatelehdet suoraan kermaseokseen? vetistähän se on tuossa kulhossa mutta ajattelin että kovettuu iltaan mennessä. Menikö nyt sit pilalle kun laitoin ne veteen ja sit vasta kermaan?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
29.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla ei oo pannacotta koskaan epäonnistunut. Tein viime vk-loppuna mustikka-valkosuklaapannacotan. Liivatteet kylmään veteen väh 5min. Kerma-sokeri maitoseos kiehautetaan, sitten sinne sulatetaan valkosuklaa ja lopuksi lykkäsin sinne kylmästä vedestä puristetut liivatteet ja soseutetut mustikat. Sekoitetaan että liivatteet liukenee. Kaadetaan annoksiin vaikka viinilaseihin (punkkulasit kivat), annetaan jähmettyä ja ennen tarjoilua mustikoita päälle. Tuli tosi hyvää. En tiedä miten sun pannacottas, kai ne liivatteet likosi kylmässä vedessä väh. 5min?  Toisin tuskin onnistuu kun ne liivatteet täytyy aina laittaa väh 5min kylmään veteen.....

Vierailija
2/3 |
29.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiitos. Siis olivat kylmässä vedessä joo n 5min. Sitten sekoitin ne kuumaan veteen että oli vain nestettä ja sen kaadoin siihen kermaseokseen. ??? Olen näin ennenkin tehnyt käyttäessäni liivatelevyjä, eli ekaksi kylmään että pehmenee ja sit liukenemaan kuumaan. ?

Kiitos että vastasit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
29.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä luulisin näin onnistuvan.

Hyviä herkkuhetkiä:)

-2

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan kaksi