Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pirkan mausteisen glögitortun sudenkuopat ensikertalaiselle leipojalle?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
18.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun teet sen piparimurupohja niin älä painele liikaa.

Kun teet täytteen niin voit korvata mehun ja appelsiinikuoren suoraan appelsiinituorejuustolla.



Liota liivate hyvin. Se 10 minsaa.

Kiehuvaan nesteeseen ei poreilevaan.

1 kerrallaan, sekoita.

Jäähdytä ja ohuena norona muun joukkoon.

Anna täytteen hyytyä hyvin ennen kiillettä.

Kun teet kiilteen ja laitat sen massan päälle niin kaada varoen lusikan kautta.

Vierailija
2/3 |
18.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistan vaan tämän, muuten oli helppo: kun hyydytät sen vaalean juustokerroksen, levitä se tosi tarkkaan reunoille, ettei jää koloja. Mä en ollut tajunnut, ja se kiille valui pikku raoista ja vuosi vielä pohjasta ulos kun irtopohjavuoka ei ollut ihan tiivis. Kiva tahmea sotku kun olin laittanut sen jääkaappiin...



Ihana kakku kyllä oli!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
18.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoitus oli tehdä harjoituskakku, mutta niin se aika vaan meni, etten ehtinyt eikä nyt enää viitsi. Toivotaan, että onnistuu laakista.

ap