Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sipulikeitto. Resepti. Kiitos.

Vierailija
25.12.2012 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/4 |
25.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkosen resepti vaikuttaa suht samanlaiselta mita itsekin kaytan ja tosiaan lisaisin timjamia ja valkosipulia. Itse kaytan myos jauhoja ja viinia, tilkka brandya antaa kanssa lisaa makua. Ja sipulin leikkaan yleensa ohuiksi viipaleiksi, siis ensin sipuli puoliksi ja sitten ohuita viipaleita.

Tarkeaa on antaa sipulin karamellisoitua, se antaa keitolle parhaan maun. Keiton tekeminen kestaa kauan mutta on sen arvoista.

Jopa ranskalainen mieheni pitaa tasta reseptista ja ranskalaiset on tunnetusti aika tarkkoja ruoastaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.makuja.fi/reseptit/ranskalainen-sipulikeitto/



jättäisin pois vehnäjauhot ja lisäisin mausteeksi timjamia ja rosmariinia ja hieman valkosipulia



viini ei tarvita

Vierailija
4/4 |
25.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli pakastepussi kaadetaan kuumaan veteen ja maustetaan. Ei vois keitonteko olla helpompaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kaksi