Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mädin sulatus! Apua!

Vierailija
22.12.2012 |

Eli olen huomenna taikomassa mätimoussea ja ostin pakastettua mätiä. Missä se kannattaa sulattaa? Yön yli pöydällä vai jääkaapissa? Kuinka kauan sellainen 100g purkki sulaa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

yön yli pöydällä!! Sulatettu mäti säilyy muutenkin vain vuorokauden, vaikka olisi kylmässäkin.

Sulatetaan jääkaapissa, pitää laittaa valumaan siivilään. Näin opiskelin itse netistä eilen.

Vierailija
2/6 |
22.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitoksia jo vastauksistanne :)



-AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
30.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen mikrossa alhaisella (600 w) teholla lyhyen (5...7 min) pitänyt 100 g pakkausta. Hyvä on tullut.

4/6 |
30.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äkkiä sulaa.Jätä jääkaappiin yön yli.

Vierailija
5/6 |
30.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa yön yli.

Vierailija
6/6 |
30.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

yön yli pöydällä!! Sulatettu mäti säilyy muutenkin vain vuorokauden, vaikka olisi kylmässäkin.

Sulatetaan jääkaapissa, pitää laittaa valumaan siivilään. Näin opiskelin itse netistä eilen.

Kahvin suodatinpussi on ihan hyvä valutukseen. Se sopivaan astiaan ja mäti siihen joksikin aikaa.

Siivilän valinnassa kantsii tsekata, että on riittävän pienisilmäinen pienijyväiselle mädille (muikku, made).

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme neljä