Mädin sulatus! Apua!
Eli olen huomenna taikomassa mätimoussea ja ostin pakastettua mätiä. Missä se kannattaa sulattaa? Yön yli pöydällä vai jääkaapissa? Kuinka kauan sellainen 100g purkki sulaa?
Kommentit (6)
Kiitoksia jo vastauksistanne :)
-AP
Olen mikrossa alhaisella (600 w) teholla lyhyen (5...7 min) pitänyt 100 g pakkausta. Hyvä on tullut.
Äkkiä sulaa.Jätä jääkaappiin yön yli.
Vierailija kirjoitti:
yön yli pöydällä!! Sulatettu mäti säilyy muutenkin vain vuorokauden, vaikka olisi kylmässäkin.
Sulatetaan jääkaapissa, pitää laittaa valumaan siivilään. Näin opiskelin itse netistä eilen.
Kahvin suodatinpussi on ihan hyvä valutukseen. Se sopivaan astiaan ja mäti siihen joksikin aikaa.
Siivilän valinnassa kantsii tsekata, että on riittävän pienisilmäinen pienijyväiselle mädille (muikku, made).
yön yli pöydällä!! Sulatettu mäti säilyy muutenkin vain vuorokauden, vaikka olisi kylmässäkin.
Sulatetaan jääkaapissa, pitää laittaa valumaan siivilään. Näin opiskelin itse netistä eilen.