Mitä alkoholitonta voi juoda hienommassa ravintolassa?
Tai Suomen mittapuun mukaan hienommassa siis, jossain muualla kuin Rossossa.
Miksei missään ole koskaan muuta vaihtoehtoja kuin korkeintaan alkoholiton olut (yök) tai sitten limppari, maito, tuoremehu-linjaa?
Kerran olen yhdessä vähän paremmassa ravintolassa saanut oikein hyvää "kuivaa" alkoholitonta omenasiideriä, muuten aina vaan ei oota myydään.
Kai nyt muutkin kuin uskovaiset raivoraittiit käy ravintoloissa syömässä, esim. raskaanaolevat?
Olin muuten kuvitellut Turun Kellariravintolan olevan vähän sieltä paremmasta päästä (hinnoista päätellen), mutta sielläkin tarjoilija ehdotti maitoa kun kysyin olisiko mitään alkoholitonta ruokajuomaa tarjolla. Otin sitten light-cokiksen..
Kohta alan viedä ravintolaan omat juomat mukana kun ei näköjään mistään löydy mitään hyvää.
Yhdestä ravintolasta sain vastauksen hävikistä, kun kysyin miksei ole järkeviä alkoholittomia juomia. Vaikea silti kuvitella, että parin paremman siideripullon varalla pitäminen ravintolaa konkkaan veisi.
Kommentit (5)
Ikävä kyllä tosi harvasta ravintolasta löytyy alkoholitonta olutta, kannattaa sitä kuitenkin kysyä.
Drinksuihin suosittelisin joko tonicia tai ginger alea jäillä ja sitruunavipaleella.
tai alkotonta viiniä tai olutta jos on. Niitä mä aina tilaan. Nykyään vähän jo törmää alkottomiin viineihinkin.
jos viini ja olut on pois juomavaliosta. Jotain holitonta siideriäkö sä oikeasti kaipailet ruokajuomaksi...?
Esim siinä vaiheessa, kun muu jengi ottaa konjakkia tqi likööriä jälkiruokakahvin kanssa. Itse ruoan kanssa musta on kyllä parasta juoda iahn vettä, kuplilla tai ilman, ellei sit roka ole jotain lammasta tai vurstipataa, jolloin alkooliton olut on paikallaan. Siideri ei alkooolilla tai ilman ole mun mielestä ruokajuoma, joten en ole sitä tullutnkoskaan kyselleeksi.
jossain ollut tarjolla, mutta ei sekään kyllä oikein maistu kun ei kerran tavallistakaan viiniä ole tottunut juomaan. Siideri olisi sopivan makeaa ja vähän erikoisempaa kuin cokis.
ap jatkaa