Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lihapullat uunissa! Voiko sitä nesteen valumista pullista

Vierailija
17.09.2012 |

pellille ehkäistä jotenkin?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
17.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja silloin ei valunut.



Olen myös huomannut, että kananmunan jättäminen pois vähentää nestettä.

Vierailija
2/9 |
17.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osan valmistajien jauhelihasta lähtee kamalasti rasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
17.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osan valmistajien jauhelihasta lähtee kamalasti rasvaa.

Paistijauhelihasta, jossa rasvaa 7%, olen tekemässä.

Vierailija
4/9 |
17.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

korppujauhon sijasta mannaryynejä.

Ei valunut nesteitä, eikä pullat kutistunut tapansa mukaan.

Eikä mausta erottanut virhettä, vaan huomasin kun laittelin "korppujauhoja" takasin kaappiin...

Vierailija
5/9 |
17.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

täållä palstalla usein esitetään, että parhaat lihapullat tulee ilman mitään täyteainetta pelkästä lihasta. Korppujauhon idea on kuitenkin juuri siinä, että se sitoo tuota nestettä ja estää sitä valumasta pellille tai pannulle - ja samalla pitää lihapullat mehukkaina ja mureina, eikä sellaisina kuivina ja kovina ammuksina, mitä jotkut tarjoilee.

Vierailija
6/9 |
17.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja laita vasta sitten uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
17.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korppujauho ei estä nesteen valumista mutta mannaryynit kylläkin erittäin hyvin!

Nykyään en muuta enää käytäkään "täyteaineena"

Vierailija
8/9 |
17.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
17.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

vehnäjauho-korppujauhoseoksessa ennen uuniin laittamista. Ei valu nesteet!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan seitsemän