Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Toscakakun säilytys ja säilyvyys

Vierailija
28.09.2012 |

Apua, mammat! Meillä ei oikeastaan koskaan tehdä tai syödä makeita leivonnaisia joten en tiedä alkeitakaan näiden kanssa elelystä... Sain äsken ystävättäreltä itsetehdyn päärynätoscakakun foliovuoassa, ja se on aika isokin eli ei tule kerralla syötyä.



Miten tuon kanssa pitäisi toimia, laitanko sen jääkaappiin vai huoneenlämmössäkö pidän? Kauanko se yleensä säilyyn niin että on vielä hyvää?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
28.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tiedät että menee päiviä ennen kuin saatte sen syötyä. Toki sen tai osan siitä voi pakastaakin.

Kyllä se säilyy vaikka viikon syömäkelpoisena jääkaapissa

Vierailija
2/2 |
28.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

parempi laittaa jääkaappiin jos tiedät että menee päiviä ennen kuin saatte sen syötyä. Toki sen tai osan siitä voi pakastaakin.

Kyllä se säilyy vaikka viikon syömäkelpoisena jääkaapissa

Hyvä juttu, tulee sitten kahvin kanssa vähitellen syötyä :) Noloa että ihminen on voinut elää 35 vuotta tietämättä mitä tuollaisille leivonnaisille kuuluu tehdä!

t. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla