Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletteko maistaneet Alpro mantelijuomaa, jonka mainos tulee tohon laitaan?

Vierailija
22.07.2012 |

Mitä pidit? Minä ostin ja olen ihan hulluna siihen. Tosi ihana maku. Tykkään maidon maustakin, mutta toi on vielä parempaa.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
22.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt mantelimaitoa itse. Noi Alprot on mun makuun joskus vähän liian teollisen makuisia.

Vierailija
2/7 |
22.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

en silti ostaisi uudestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
22.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

miten sitä voi tehdä itse? Tekisin mielelläni luomuna, kun ostan mantelitkin luomuna ja tuota Alproa ei saa kuin teollisen makuisena. Tai hyvää sekin minusta on, mutta ehkä omatekoinen olisi parempaa.



ap.

Vierailija
4/7 |
22.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta mantelimaidon teko on helppoa. Mantelit likoon pieneen vesimäärään yöksi. Sitten vaihdat veden aamulla ja lisäät uutta vettä ja survot sauasekoittimella. Voit lisätä esimerkiksi vaniljaa tähän niin tulee hyvää makua. Jos on vähän vettä tästä tulee kermaa.



Itse tykkään erityisesti cashewkermasta ja se sopii mielestäni moneen. Varmasti jos on joku blenderi tmv noita on vielä helpompi tehdä. Eivät säily kovin pitkään mutta jääkaapissa toki pari päivää.

Vierailija
5/7 |
22.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan heti mantelit likoamaan. Ne on kyllä kuorellisia, joten voi tulla ruskeapilkullista mantelimaitoa. :)

Vierailija
6/7 |
22.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta mantelimaidon teko on helppoa. Mantelit likoon pieneen vesimäärään yöksi. Sitten vaihdat veden aamulla ja lisäät uutta vettä ja survot sauasekoittimella. Voit lisätä esimerkiksi vaniljaa tähän niin tulee hyvää makua. Jos on vähän vettä tästä tulee kermaa.

Itse tykkään erityisesti cashewkermasta ja se sopii mielestäni moneen. Varmasti jos on joku blenderi tmv noita on vielä helpompi tehdä. Eivät säily kovin pitkään mutta jääkaapissa toki pari päivää.

en vaihda vettä. Käytän siis osan siitä samasta vedestä, missä mantelit likos. Ja luomumanteleita ei tavri kuoria, mutta silloin mä vielä valutan sen blenderissä käyneen mössön siivilän läpi huolellisesti. Mantelimaidosta tulee superhyvää raakapuuroa.

2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
22.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

2