Tero! Mitä mieltä avokadoöljystä? Mitä öljyä käytät paistamiseen, esim vihannesten
kesäkurpitasn yms. grillaamiseen?
Olen ihastunut avokadoöljyyn koska se sopii myös oliiviöljyä paremmin kuumennettavaksi. Lisäksi on maultaan sopivan kepeä ja helppo sellaisenaan salaatin ja vihannesten päälle.
Voisitko suositella hyvää oliiviöljyä salaatinkastikkeeksi. Jotkut kun niistä ovat turhan "maukkaita! Siispä en enää haluaisi tehdä virheostoksia.
Kommentit (5)
Ei kai sitä muuten käytettäisi maailmalla eikä jotain rypsiöljyä.
Ei kai sitä muuten käytettäisi maailmalla eikä jotain rypsiöljyä.
Välimeren maissa tietenkin käytetään ihan luonnollisista syistä.
Mulla oliiviöljy on kuitenkin aina kylmäpuristettua Extra Vergineä, ja kun siinä olevat hiukkaset kärähtää, niin siitäpä tuleekin pahan makuista. Ja se tapahtuu jo +180-asteessa.
Tero
oliiviöljy oliiveina, tfyffelit tryffeleinä ja rypsi ripoteltuna sellaisenaan salaatin päälle?
Et muuten ole oikea Tero :)
t. ap
mä käytän paistamiseen lähinnä rypsi- tai rapsiöljyä ja sekaan nokare voita lämpömittariksi.Tero *avokadot avokadoina*
oliiviöljy oliiveina, tfyffelit tryffeleinä ja rypsi ripoteltuna sellaisenaan salaatin päälle?
Et muuten ole oikea Tero :)
t. ap
mä käytän paistamiseen lähinnä rypsi- tai rapsiöljyä ja sekaan nokare voita lämpömittariksi.Tero *avokadot avokadoina*
No miksei sitten seesaminsiemenet siemeninä
oliiviöljy oliiveina, tfyffelit tryffeleinä ja rNo miksei sitten seesaminsiemenet siemeninä
Voitko mainita jonkun hyvän rypsiöljyn? Neito-merkkiset taitanevat olla kaikki kylmäpuristettuja.
Ja niissä oliiviöljyissäkin käytän kylmäpuristettuja.
Voisitko suositella joitakin?
t. ap
mä käytän paistamiseen lähinnä rypsi- tai rapsiöljyä ja sekaan nokare voita lämpömittariksi.
Oliiviöljyä voin joskus laittaa johonkin sen maun takia, mutta paistamista se ei kestä enkä muutenkaan oikein tykkää sen mausta.
Makuöljyistä käytän seesamiöljyä ja tryffeliöljyä, pieniä määriä ;)
Tero *avokadot avokadoina*