Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi suklaa on nykyään niin pahaa?

Vierailija
22.05.2012 |

Onko vika minussa vai suklaassa?

Esimerkiksi Fazerin Geisha oli ennen melkoisen makeaa ja ihanan makuista suklaata mutta nyt se maistuu lähinnä kitkerälle ja väkevälle. Onko vika minun makuaistissani vai suklaassa? Onko kukaan muu pannut tällaista merkille?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
22.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

että "suklaa" - eli monet halvat suklaavalmisteet - on pahaa siksi, että tällä hetkellä kaakao on niin kallista, että hyllyhintojen pitämiseksi alhaalla tuotteisiin pannaan enemmän sokeria ja vähemmän kaakaota, mutta sulla ongelma ei ollutkaan tuo makeus (kuten mulla). En siis osaa vastata kysymykseesi!

Vierailija
2/4 |
22.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

että "suklaa" - eli monet halvat suklaavalmisteet - on pahaa siksi, että tällä hetkellä kaakao on niin kallista, että hyllyhintojen pitämiseksi alhaalla tuotteisiin pannaan enemmän sokeria ja vähemmän kaakaota, mutta sulla ongelma ei ollutkaan tuo makeus (kuten mulla). En siis osaa vastata kysymykseesi!


vaan kitkeriä. Onkohan niin, että ostavat jotakin halpiskaakaota eivätkä silti muuta raaka-aineita mulla tavalla ja sen takia suklaat on niin väkeviä?

Minusta Fazerin sininenkin on ennen ollut paljon parempaa ja suussasulavampaa kuin nykyisin. Ja se Fazerin punainen maitosuklaa oli joskus todella herkullista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
22.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli taviskaupoitsa vaikea saada oikeasti suklaalta maistuvia suklaita, sieltä löytyy lähinnä niitä ylimakeita ällötyksiä kuten Geishat tai täysin mauttomia kuten Fazerin siniset ja punaiset ;-) Tykkään maitosuklaasta, jossa kuitenkin on tarpeeksi kaakaota ja kunnolla kaakaorasvaa. Espanjalaista Simon Coll -suklaata tulee usein ostettua, tosin saa vain erikoiskaupasta.

Vierailija
4/4 |
22.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

että "suklaa" - eli monet halvat suklaavalmisteet - on pahaa siksi, että tällä hetkellä kaakao on niin kallista, että hyllyhintojen pitämiseksi alhaalla tuotteisiin pannaan enemmän sokeria ja vähemmän kaakaota, mutta sulla ongelma ei ollutkaan tuo makeus (kuten mulla). En siis osaa vastata kysymykseesi!


Minua häiritsee se, että suklaa on nykyään vain rasvaisia ja makeita, ei kaakaoista. Tämän huomaa käytännössä joka ikisessä patukassa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän viisi