Sima-apua!!!
Sima on tehty viikko sitten ja maistoin sitä juuri. Muuten hyvää, mutta ei sitten ainoatakaan kuplaa! Mies tekaisi siman kun olin kauppareissulla ja hän mahdollisesti laittoi hiivan liian lämpimään veteen. Jos kävi niin, että hiiva kuoli, voisinko vielä pelastaa tilanteen laittamalla pienen hiivanokareen jokaiseen pulloon ja vähän sokeria perään?
Kommentit (4)
Vähän maustamatonta vichyä, sitä tavallista reilusti kuplivaa..kukaan ei huomaa että kuplat ei ole aitoja. Näin tein yhtenä vuotena kun simaan ei niitä kuplia tullut.
Vähän maustamatonta vichyä, sitä tavallista reilusti kuplivaa..kukaan ei huomaa että kuplat ei ole aitoja. Näin tein yhtenä vuotena kun simaan ei niitä kuplia tullut.
Vähän maustamatonta vichyä, sitä tavallista reilusti kuplivaa..kukaan ei huomaa että kuplat ei ole aitoja. Näin tein yhtenä vuotena kun simaan ei niitä kuplia tullut.
Yyh, ällöä. Tolla tavalla nyt ei juuri kuplia saa. Maistuu vain väljähtyneeltä. :(
Pelkkä sokeri voi riittää, ota se lämpimään ja katso, miten käy.