Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitan ruoan valmistamisen jälkeen kannen tiukasti kiinni, voi huoletta olla aamuun asti

Vierailija
13.03.2012 |

huoneenlämmössä jos illalla teen. Tiukka kansi estää pilaantumisen.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meilläkin säilytetään mm. avaamattomat maidot huoneenlämmössä, koska ne rasiat on tiukasti kiinni. Ei mee pilalle, koeta vaikka!

Vierailija
2/9 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eihän se nyt yhdessä yössä pilalle mene, kun kuitenkin kuumennetaan uudestaan ennen syömistä.


meneepäs. Ei ne basillien tuottamat myrkyt mihinkään katoa.


Voin todistaa, että tavalliseen ruokaan ei mikään mikrobi tee tuhoa yhdessä yössä. Itse olen sellaisia sapuskoja syönyt vuosikymmeniä, anoppini ja mummoni aikanaan melkein 100 vuotta.

Oikeasti: hyvin harva ruoka on sellainen, joka menee pilalle, jos on huonelämmössä seuraavaan päivään. Maitoon keitetty kalakeitto on yksi sellainen, mutta toista ei nyt tule heti mieleen.

Kansi ei vaikuta asiaan yhtään mitään, mutta mahdollisimman puhtaita välineitä on tietenkin käytettävä, kun ruokaa otetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eihän se nyt yhdessä yössä pilalle mene, kun kuitenkin kuumennetaan uudestaan ennen syömistä.


meneepäs. Ei ne basillien tuottamat myrkyt mihinkään katoa.


Voin todistaa, että tavalliseen ruokaan ei mikään mikrobi tee tuhoa yhdessä yössä. Itse olen sellaisia sapuskoja syönyt vuosikymmeniä, anoppini ja mummoni aikanaan melkein 100 vuotta.

Oikeasti: hyvin harva ruoka on sellainen, joka menee pilalle, jos on huonelämmössä seuraavaan päivään. Maitoon keitetty kalakeitto on yksi sellainen, mutta toista ei nyt tule heti mieleen.

Kansi ei vaikuta asiaan yhtään mitään, mutta mahdollisimman puhtaita välineitä on tietenkin käytettävä, kun ruokaa otetaan.


mites sä selität noi ruokapaikkojen bacillus cereus- tapaukset? Se, jos ruoka vaikuttaa aistinvaraisesti hyvältä ei takaa ettei siitä saa ruokamyrkytystä. Ja taas, vaikka ruoka olisi mennyt pahanmakuiseksi, ei kerro onko siinä ruokamyrkytysbakteereja. Ne on vähän eri bakteereja niinku.

Se että teillä ei ole sattunut mitään on hyvää tuuria, tai johtuu juuri siitä että olette syöneet pilaantunutta ruokaa jo sata vuotta, ja vatsa on rautaa.

Vähän olis sääli tappaa joku pieni lapsi tuolla asenteella "ei ennenkään oo mitään tullu", ja vielä levittää tuota uskomusta eteenpäin. Joku saattaa uskoa, ja hups, joku saattaa sairastua ja jopa kuolla.

Vierailija
4/9 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

katkeamaton kylmäketju -juttu ihan kauppojen huijausta?

Vierailija
5/9 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en nyt jaksa, jaksaisko joku muu?

Vierailija
6/9 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sull on varmaan tuppereita

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eihän se nyt yhdessä yössä pilalle mene, kun kuitenkin kuumennetaan uudestaan ennen syömistä.

Vierailija
8/9 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eihän se nyt yhdessä yössä pilalle mene, kun kuitenkin kuumennetaan uudestaan ennen syömistä.


meneepäs. Ei ne basillien tuottamat myrkyt mihinkään katoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset


Se aromipesä on oikeasti hyvä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä seitsemän