Mulla on tässä Marianneja..
Ja ihankuin olisivat vähentäneet tuon täytteen osuutta?? Suuhun ei jää enää sellaista paksua kaakaomönttiä kun kuorista pääsee eroon.
Kommentit (4)
osassa marianneja on enemmän sitä suklaatäytettä ja joissain vähemmän. eli eivät ole tasalaatuisia.
Joku patukka oli pari vuotta sitten vähennetty 55g -> 47g ja joku peräti kolmosella alkavaan grammamäärään. Ihmettelin asiaa jo silloin, mutta muistin tuon uudestaan kun maistelin jouluna erilaisia suklaita. Konvehdeissakin oli tosi paljon laatueroa, esim. Da Capo ei maistunut ollenkaan siltä miltä ennen.
Pitkään aikaan! Mieheni ostaa noita usein, ollaan niistä jopa valitettu Fazerille. Totesivat vaan että tarvitsevat koko pussin(??) jotta voisivat asiaa tutkia. Epäilen, ettei heitä edes kiinnosta- hedelmäpanttereissa on enää toisella puolella sitä sokeria, lakupanttereissa saattaa olla salmiakkiversioiden koostumus jne.
että myös useimpien suklaapatukoiden kokoa on salamyhkäisesti pienennetty?