Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uskaltaako pakastevihanneksia käyttää kuumentamatta, siis pelkästään sulattaa ja syödä?

Vierailija
12.01.2012 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei voisi. Ei kai siellä pakkasessa mitään pöpöjä elä, muutenhan eivät säilyisikään siellä.



Ja samoinhan marjojakin käytetään ja lähes kaikkea, mitä pakkasessa on.

Vierailija
2/6 |
12.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakastevihanneksista. Kotimaisia uskaltaisin syödä kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kukkakaalia, parsakaalia ja porkkanaa sekoituksena. En taida sittenkään uskaltaa syödä, kun en tiedä, onko ne edes pestyjä. Kerkesin tekemään salaatin niistä ja muistakin aineksista, mutta nyt aloin epäröidä niiden käyttöä sellaisenaan.

Vierailija
4/6 |
12.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

noista pöpöistä siis, kyllä pakkasessakin tietyt pöpöt elää, senhän takia esim. ulkomaiset vadelmat pitäisi kiehauttaa.

Vierailija
5/6 |
14.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset


"Pakastevihanneksista on

tutkimuksissa voitu säännöllisesti

todeta listeriabakteeria. On

suositeltavaa, että listerioosin

suhteen riskiryhmiin kuuluvat

käyttävät pakastevihannekset

vain kunnolla kuumennettuna.

Suurkeittiöissä, jotka valmistavat

ruokaa riskiryhmiin kuuluville

henkilöille (esimerkiksi

päiväkodeissa, kouluissa,

vanhainkodeissa, palvelutaloissa

ja sairaaloissa) tulee kuumentaa

pakastevihannekset ennen

tarjoamista."

Vierailija
6/6 |
14.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

N. 25% pakastevihanneksista on listeriaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi yksi