Lue keskustelun säännöt.
Kinkun paistoliemestä kastike?
21.12.2011 |
Tarkoitetaanko paistoliemellä sitä kamalaa sotkua joka jää sinne uunipannulle jota pidetään kinkun alla?
Kommentit (5)
Tosiasia on, että se on lihasnesteitä, vettä ja rasvaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
"ruskean kastikkeen" kinkkuliemi nesteenä. Onhyvää
Niin, se on aitoa lihalientä, varsinkin jo on ollut potkallinen kinkku missä on luu.
Se todellakin kannattaa hyödyntää, keittelee vähän kokoon ja ylimääräiset jos jää niin rasioihin ja pakkaseen. Siinä on niin hyvää ja aitoa possufondia kuin olla voi.
Aika yliarvostettua tuo "kastike" on... Tosiasia on, että se on lihasnesteitä, vettä ja rasvaa.
tulevaa nestettä ja siitä saa erittäin hyvän kastikkeen.