Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä uppopaistaisin?

Vierailija
17.11.2011 |

Teen tänään kevätrullia ja munkkeja, mutta kun rasva kerran on kuumana jne., mitä muuta voisi uppopaistaa?



En ole muuta koskaan kokeillut, mutta nyt kiinnostaisi. Miten onnistuu esim itse tehden ranskalaiset tms?



Paistossa käytössä ihan normaali kattila ja öljy, ei mitään laitetta.



Mieluiten tietenkin jotain, joka maistuu hyvälle vaikka myöhemminkin.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
17.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskalaiset, nugetit. Uppopaistettu ruoka pitäisi kyllä syödä juuri tehtynä, se lötkistyy jäähtyessään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi kahdeksan