Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

etsin edelleen sitä parasta tiramisu-ohjetta

Vierailija
16.10.2011 |

olen katsellut jamieoliverit ja jamesmartinit, kahlannut reseptejä läpi.

mutta ei, ei ole vielä löytynyt. eli miten teet maailman ihaninta tiramisua???

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
24.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

jaaaa no se on mulla sama ongelma jos vaaa löytäis hyvän ohjeen ni elämä olis taas raiteilla......

Vierailija
2/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pahin tiramisumoka mielestäni on kakkupohja. :( Joskus ravintolassakin tarjotaan jotain outoa kakkuhöttöä Tiramisuna, voi sitä pettymystä.



Varmistu siis, että ohjeessa on aina kekseistä tehty pohja. Oikea pohja tehdään sormen mallisista kekseistä, mutta kakkupohjaa parempi vaihtoehto ovat vaikka kaurakeksit.

Vierailija
4/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun Pirkka parhaat sarjan tiramisu on AITOA ja parasta tiramisua.



No joo..



Valiolla oli ainakin aikoinaan hyvä ohje.

Vierailija
5/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

herkkutiramisu.

Vierailija
6/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joku guru sanoi, että vähintään kahta alkoholi olla, että makua tulee.

ajattelin jos laitan espressoon sekä amarettoa että kahvilikööriä.



tämä on varmaankin se perusohje. vaikka varoiteltiin, voisin kuitenkin uhmata ja tehdä märällä suklaakakkupohjalla *odottaa tuomiota*

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joku guru sanoi, että vähintään kahta alkoholi olla, että makua tulee.

ajattelin jos laitan espressoon sekä amarettoa että kahvilikööriä.

tämä on varmaankin se perusohje. vaikka varoiteltiin, voisin kuitenkin uhmata ja tehdä märällä suklaakakkupohjalla *odottaa tuomiota*

Vierailija
8/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joku guru sanoi, että vähintään kahta alkoholi olla, että makua tulee. ajattelin jos laitan espressoon sekä amarettoa että kahvilikööriä. tämä on varmaankin se perusohje. vaikka varoiteltiin, voisin kuitenkin uhmata ja tehdä märällä suklaakakkupohjalla *odottaa tuomiota*

Siis voit toki tehdä, mutta sitten et voi enää puhua Tiramisusta. Tiramisussa on keksipohja ja piste. :)

Viimeksi taisi olla Kodin Kuvalehti, jossa esiteltiin kakkupohjainen ohje, vielä sokerikakkupohjainen! Voi kauhistus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
10/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

<a href="http://www.maku.fi/resepti/italialainen-tiramisu" alt="http://www.maku.fi/resepti/italialainen-tiramisu">http://www.maku.fi/resepti/italialainen-tiramisu</a&gt;

...sanotaan, että savoiardikeksipohjan voi korvata sokerikakkupohjalla. En ymmärrä miksi ohjeessa ei anneta vaihtoehdoksi mieluumin jotain meillä paremmin tunnettua keksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta jos olen tehnyt juhliin tiramisulta maistuvan kakun, silloin tietenkin kakkupohjalla (muista kostuttaa kunnolla).



Itse käytän kostutukseen kahvin ja manteliliköörin sekoitusta ja lisään likööriä myös mascarponetäytteeseen. Inhoan sitä kaakaojauhetta tiramisun päällä, joten olen korvannut sen raastamalla suklaata runsaasti päälle. Ei ehkä aitoa tiramisua, mutta tosi hyvää kuitenkin :)



Kokeilemalla löytää itselle parhaiten maistuvan version.

Vierailija
12/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

oisko viking linella. Se on täydellistä!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

maistuvat aivan vaalealle sokerikakkupohjalle, ovat kuin kuivunutta sokerikakkupohjaa. Ja kun ne kastellaan niin ne myös pehmenevät, eikä kukaan erota onko kyseessä savoiardkeksi vai kakkupohja.

Mikäänmuu keksi ei pehmene samallalailla ja on maultaankin aivan jotain muuta.

Joten jos ei käytä savoiardin keksejä nin ehdottomasti seuraava vaihtoehto on sokerikakkupohja!

Vierailija
14/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

maistuvat aivan vaalealle sokerikakkupohjalle, ovat kuin kuivunutta sokerikakkupohjaa. Ja kun ne kastellaan niin ne myös pehmenevät, eikä kukaan erota onko kyseessä savoiardkeksi vai kakkupohja.

Mikäänmuu keksi ei pehmene samallalailla ja on maultaankin aivan jotain muuta.

Joten jos ei käytä savoiardin keksejä nin ehdottomasti seuraava vaihtoehto on sokerikakkupohja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

et varmasti erota!

Nuo keksit pehmeneät täysin kostutuksen ja täytteen vaikutuksesta,että rakeenteessa ei ole yhtään eroa kakkupohjaan!Kakkupohjaa ei vaan kannata kostuttaa niin paljoa kuin keksejä koska on jo valmiiksi kosteampaa.

Ja nuo keksit ovat myös aivan kakkupohjan makuisisa joten mitne hemmetissä maussakaan sen erottaa? Tai sitten teette jotenkin kummalisen makuisia kakkupohjia!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän kahdeksan