Lue keskustelun säännöt.
Kysynys leipojille täytekakkupohjan pakastamisesta:
15.10.2011 |
Olen kokematon leipuri. Leikkaanko kakkupohjan osiin ennen pakastamista (laitanko sitten väliin esim leivinpaperia?) vai vasta sulattamisen jälkeen?
Kommentit (4)
pakastaa, sulaa myös tosi nopeasti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ehkä yritän leikata sen etukäteen. Olen vain kerran onnistunut tekemään onnistuneen kakkupohjan joten ehkä pelaan nyt varman päälle ja leikkaan sen etukäteen. Sitten ei ole sitä vaaraa että otan sen pakkasesta, leikkaan päin mäntyä ja olen tosi pulassa kun vieraat on tulossa....
ap
Mutta leikattuna nopeampi sulattaa, jos vaikka just laitat leivinpaperit, että saat palat erilleen sulamaan.