Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysynys leipojille täytekakkupohjan pakastamisesta:

Vierailija
15.10.2011 |

Olen kokematon leipuri. Leikkaanko kakkupohjan osiin ennen pakastamista (laitanko sitten väliin esim leivinpaperia?) vai vasta sulattamisen jälkeen?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
15.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta leikattuna nopeampi sulattaa, jos vaikka just laitat leivinpaperit, että saat palat erilleen sulamaan.

Vierailija
2/4 |
15.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakastaa, sulaa myös tosi nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
15.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

osiin. Paljon helpompaa niin!

Vierailija
4/4 |
15.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä yritän leikata sen etukäteen. Olen vain kerran onnistunut tekemään onnistuneen kakkupohjan joten ehkä pelaan nyt varman päälle ja leikkaan sen etukäteen. Sitten ei ole sitä vaaraa että otan sen pakkasesta, leikkaan päin mäntyä ja olen tosi pulassa kun vieraat on tulossa....



ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan kaksi