Jos keität perunoita eikä ole kastiketta, miten syöt perunan?
Nokare voita pottujen päälle tietenkin. Mutta ei ilmeisesti kaikki tiedä tätä?
Kommentit (21)
Laitan perunan suuhun, pureskelen ja nielen.
Jos on laittaa voinokare niin voisi olla vehnäjauhoakin kaapissa ja se nyt ei maksa juuri mitään jos vaikka voin hintaan vertaa. Ja jos on molempia nii vettä tulee hanasta ja jos suolaa on ja jotain mausteita kaapissa niin voi tehdä ihan hyvän kastikkeen. Ja se on kyllä vielä parempaa perunan kylkeen kuin pelkkä voi
Kesäisin uudet perunat tulee aina syötyä voi nokareen kanssa. Muulloin aina tulee kastike tehtyä.
Peruna syödään perunana vetsi ja haarukka apuna, palastellaan, laitetaan suuhun ja pureskellaan, oliko muuta epäselvää?
Miksi keittää perunoita jos ei ole kastiketta ?
Kieritän perunan proteiinijauheessa. Tarvitsen paljon proteiinia !
Voivoi. On mun vastaus. Sillä maistuu kaikki...
Joskus oon tehnyt kastikkeen jos tiedän että on muitankin syöjiä tulossa. Tai sitten paistanut ne kera sipulin ja esim kinkun ja kananmunan...
Rasvaa, suolaa ja kenttiä tilkka maitoa... perunamuusin esiaste
Savulohen. Mädin ja Rapuskagenin kanssa.
Painele keitetyt perunat lyttyyn, sekaan raakaa sipulia ja voita. Se on siinä.
En tee koskaan kastikkeita. Keitetyt perunat menee hyvin salaatin kanssa, päälle hiukan öljyä ja mustapippuria.
Kermaviilistä saa hyvän kastikkeen perunoille kun lisää siihen tuoretta tilliä ja sitruunan menua.
Voita ja lisäksi keitettyjä nakkeja.
Teen jauhelihakastikkeen ruskean kastikkeen pohjaan. Ei perunoita kuivaltaan syödä kuin jossain savossa.
paistan mielummin sipulin kera.