lounasravintolassa esillä rapeakala perunamuusilla mutta tehty pussimuusijauheeseen keittiö ei kommentoi
huomasi jo heti mausta oli keinotekoisempi väri kellervämpi vaikka kellervän lämpölampun loisteessa esillä keittiö myönsi lopulta kun kysyin asiassa miten helppo olisi tehdä oikeista jauhoista perunista tuore maittoisa muusi edukkaasti nopeasti ilman lisäainetta ja aroninvahvennetta
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Teet tärkeää työtä kun levität tietoa perunamuusin oikeasta valmistustavasta. Jumalan siunausta sinulle.
oi kiitos ja siunausta myös sinulle!
Ei tietenkään kommentoi, kun aina laukkaat kyselemässä pussimuuseista. Ihme kun vielä sallivat sinut asiakkaakseen.
(joo on provo, tiedän)
Lukiko listalla muusia oikeista jauhoisista perunoista?
Kotona pottumuusi on helppo tehdä mutta kuori ja muussaa potut muutamalle sadalle syöjälle.
Kokeile edes. Ja valita sitten vasta.
Teet tärkeää työtä kun levität tietoa perunamuusin oikeasta valmistustavasta. Jumalan siunausta sinulle.