Miten jatkojalostaisit liian suolaisia muffineja?
Tein todella hyviä sitruunamuffineja, mutta taikinaan tuli hippasen liikaa suolaa. Tykkään yleensä, että makeissakin leivoksissa on sellainen hyvä suola, mutta tällä kertaa meni vahingossa vähän överiksi. Eikä noita poiskaan kehtaisi heittää.
Mitä te tekisitte tämmöisille?
Mulla tuli ekana mieleen, että tekisi jonkun överimakean tahnan mihin näitä voisi dippailla (millaisellahan ohjeella sellaista kannattaisi alkaa tekemään?) tai sitten jos kuivattaisi muruksi ihan säilyvyydenkin kannalta ja sitä muruahan voisi sitten käyttää vaikka jäätelön kanssa yms.
Mitäs vinkkejä teillä olisi asiaan? Vittuiluja en kaipaa, kiitos :)
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Syö ne ja opettele leipomaan
Opettele sinä lukemaan. Sanoin, että en tarvitse vittuiluja.
Olen opetellut leipomaan mutta kaikille voi joskus sattua vahinkoja.
Mikä ihme siinä on, kun ihan joka hemmetin kerta kun tällä palstalla kysyy neuvoa ihan mihin asiaan tahansa, niin joku tulee sössöttämään ja vittuilemaan.
Mä laittaisin ne kalkkunan täytteeksi🦃 ajatella, sitruunamuffineilla täytettyä kalkkunaa🥰
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö ne ja opettele leipomaan
Opettele sinä lukemaan. Sanoin, että en tarvitse vittuiluja.
Olen opetellut leipomaan mutta kaikille voi joskus sattua vahinkoja.
Mikä ihme siinä on, kun ihan joka hemmetin kerta kun tällä palstalla kysyy neuvoa ihan mihin asiaan tahansa, niin joku tulee sössöttämään ja vittuilemaan.
Vierailija kirjoitti:
Mä laittaisin ne kalkkunan täytteeksi🦃 ajatella, sitruunamuffineilla täytettyä kalkkunaa🥰
Hmm, vaikka olen yleensä melko kokeilevaista sorttia ruoanlaiton suhteen, niin tämä kuulostaa kieltämättä aika erikoiselta. Nuo ovat kuitenkin siis ns. "päämaultaan" makeita, joten ehkä lihan / muitten lihan kaltaisten tuotteiden kanssa en välttämättä ihan ensimmäisenä lähtisi testailemaan.
Kai tässä täytyy sitten tyytyä vastailemaan itse itselleni, että jos tuota lihan kanssa kokeilua lähtisi testaamaan, niin sen voisi ehkä tehdä niin, että tekisi ensin seitanpaistin ja sitten siihen näin jouluiseen tyyliin sinappihuntuun laittaa noista tehtyä murua? Ehkä voisi jopa toimia! Joten periaatteessa saatoit jopa antaakin ihan hyvän vinkin! :)
(laitoin siis jo suurimman osan pakastimeen, että sitten kunhan keksii käyttöä niin sieltäpä löytää)
Murentelet sieltä pakkasesta pikkuhiljaa osaksi piirakoiden (marja ym.) pohjia. Ehkä voi myös murustella piirakoiden päälle osana murotaikinaa.
Itsellä ei olisi juuri muita vaihtoehtoja, koska terveys kestää vain suolatonta tai niukkasuolaista apetta.
Halkaisu, tuorejuustoa ja kylmäsavukalaa väliin.
Syö ne ja opettele leipomaan