Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten jatkojalostaisit liian suolaisia muffineja?

Vierailija
05.12.2025 |

Tein todella hyviä sitruunamuffineja, mutta taikinaan tuli hippasen liikaa suolaa. Tykkään yleensä, että makeissakin leivoksissa on sellainen hyvä suola, mutta tällä kertaa meni vahingossa vähän överiksi. Eikä noita poiskaan kehtaisi heittää.



Mitä te tekisitte tämmöisille? 

Mulla tuli ekana mieleen, että tekisi jonkun överimakean tahnan mihin näitä voisi dippailla (millaisellahan ohjeella sellaista kannattaisi alkaa tekemään?) tai sitten jos kuivattaisi muruksi ihan säilyvyydenkin kannalta ja sitä muruahan voisi sitten käyttää vaikka jäätelön kanssa yms.



Mitäs vinkkejä teillä olisi asiaan? Vittuiluja en kaipaa, kiitos :)

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö ne ja opettele leipomaan 

Vierailija
2/8 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syö ne ja opettele leipomaan 

Opettele sinä lukemaan. Sanoin, että en tarvitse vittuiluja.

Olen opetellut leipomaan mutta kaikille voi joskus sattua vahinkoja.

Mikä ihme siinä on, kun ihan joka hemmetin kerta kun tällä palstalla kysyy neuvoa ihan mihin asiaan tahansa, niin joku tulee sössöttämään ja vittuilemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laittaisin ne kalkkunan täytteeksi🦃 ajatella, sitruunamuffineilla täytettyä kalkkunaa🥰

Vierailija
4/8 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Syö ne ja opettele leipomaan 

Opettele sinä lukemaan. Sanoin, että en tarvitse vittuiluja.

Olen opetellut leipomaan mutta kaikille voi joskus sattua vahinkoja.

Mikä ihme siinä on, kun ihan joka hemmetin kerta kun tällä palstalla kysyy neuvoa ihan mihin asiaan tahansa, niin joku tulee sössöttämään ja vittuilemaan.

 

Vierailija
5/8 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä laittaisin ne kalkkunan täytteeksi🦃 ajatella, sitruunamuffineilla täytettyä kalkkunaa🥰

Hmm, vaikka olen yleensä melko kokeilevaista sorttia ruoanlaiton suhteen, niin tämä kuulostaa kieltämättä aika erikoiselta. Nuo ovat kuitenkin siis ns. "päämaultaan" makeita, joten ehkä lihan / muitten lihan kaltaisten tuotteiden kanssa en välttämättä ihan ensimmäisenä lähtisi testailemaan.

Kai tässä täytyy sitten tyytyä vastailemaan itse itselleni, että jos tuota lihan kanssa kokeilua lähtisi testaamaan, niin sen voisi ehkä tehdä niin, että tekisi ensin seitanpaistin ja sitten siihen näin jouluiseen tyyliin sinappihuntuun laittaa noista tehtyä murua? Ehkä voisi jopa toimia! Joten periaatteessa saatoit jopa antaakin ihan hyvän vinkin! :) 

(laitoin siis jo suurimman osan pakastimeen, että sitten kunhan keksii käyttöä niin sieltäpä löytää)

Vierailija
6/8 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Murentelet sieltä pakkasesta pikkuhiljaa osaksi piirakoiden (marja ym.) pohjia. Ehkä voi myös murustella piirakoiden päälle osana murotaikinaa.

Itsellä ei olisi juuri muita vaihtoehtoja, koska terveys kestää vain suolatonta tai niukkasuolaista apetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halkaisu, tuorejuustoa ja kylmäsavukalaa väliin. 

Vierailija
8/8 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkutikkareita?