Onko mac and cheese muka hyvää?
Kommentit (20)
Miksei olisi? Makaroni ja juustokastike, miten se voi olla olematta?
Juustoa ja makaronia. Ei ole hääppönen ruoka.
Siitä puhutaan aina ja olen nähnyt, kun joku tekee sitä. En ole syönyt. Kuulostaa melko tylsältä.
No ei ole hyvää, enkä ole kenenkään yli 5-vuotiaan kuulleen väittävän muuta :))
Makaronilaatikkoa ilman jauhelihaa.
No ei todellakaan ole. Tuntoaistilla voi tuntea että jotain on suussa mutta makua ei ole yhtään. Ymmärrän kyllä että jenkit on ihan ihastuksissaan että wau!
Luulis että olis, mutta ei vaan ole.
Vierailija kirjoitti:
No ei todellakaan ole. Tuntoaistilla voi tuntea että jotain on suussa mutta makua ei ole yhtään. Ymmärrän kyllä että jenkit on ihan ihastuksissaan että wau!
Kuka käskee laittaa jotain mautonta juustoa ja jättää mausteetkin pois?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei todellakaan ole. Tuntoaistilla voi tuntea että jotain on suussa mutta makua ei ole yhtään. Ymmärrän kyllä että jenkit on ihan ihastuksissaan että wau!
Kuka käskee laittaa jotain mautonta juustoa ja jättää mausteetkin pois?
No kun ei tuo osaa itse tehdä. On maistanut jotain mautonta valmisversiota.
On se hyvää, kun sen tekee itse kunnollisista raaka-aineista.
en ole cheddarin iso ystävä..kerran maistanut ja en pitänyt.
On! Ja chili mac and cheese vielä parempaa 😋 😋 😋
Vierailija kirjoitti:
Makaronilaatikkoa ilman jauhelihaa.
Ei ole mitään yhteistä makaronilaatikon kanssa paitsi makaroni
Vierailija kirjoitti:
en ole cheddarin iso ystävä..kerran maistanut ja en pitänyt.
Mac and cheese -ruoassa käytettävät juustot voivat vaihdella, mutta yleisimmin käytetään näitä juustoja:
Cheddar Tämä on klassinen juusto, joka antaa ruokalajille sen voimakkaan ja hieman kirpeän maun.
Amerikkalainen juusto Käytetään usein, koska se sulaa hyvin ja tekee kastikkeesta erityisen kermaisen.
Gruyère Lisätään joskus monimutkaisempaa, pähkinäistä makua tuomaan.
Monterey Jack Miedon makuinen juusto, joka sulaa hyvin ja tekee ruuasta kermaisen.
Parmesaani Käytetään usein suolaisen maun ja rapean pinnan aikaansaamiseksi, erityisesti paistettaessa.
Joissain resepteissä saatetaan lisätä myös juustoja kuten fontina, gouda tai kermajuusto, jotka tekevät kastikkeesta vieläkin kermaisemman ja maukkaamman.
Vierailija kirjoitti:
Juustoa ja makaronia. Ei ole hääppönen ruoka.
Se onkin yleensä yksi osa ateriaa ja sen kanssa syödään muutakin.
Onhan perunamuusikin melko mietoa yksinään. Tai keitetyt perunat. Riisi. Silti jengi syö niitä jatkuvasti lisukkeena.
Terveellistä