Miltä tuntuu olla töissä liikkeessä/ravintolassa, jossa ei käy asiakkaita?
Tuntuuko tylsältä, turhauttavalta tai nöyryyttävältä vai onko ihan sama kunhan tuntipalkkansa saa? Tietysti eri asia jos on omat rahat kiinni busineksessa.
Kommentit (4)
Olin joskus kesätöissä museossa, jossa kävi harvoin asiakkaita. Monesti oli päiviä ettei käynyt ketään. Olihan se tylsää, kun ei ollut mitään tekemistä. Toisaalta olin silloin ujo ja arka, joten olin helpottunut, kun ketään ei käynyt.
Ei varmaan työt jatku montaa viikkoa.
Mä muistan hyvin mun ensimmäisen työpaikan 70-luvulla. Olin toimistoapulainen yhdessä ulkomaalaisen konsernin Suomen sivuhaaratoimistossa, joka sijaitsi Helsingissä. Ala-aulassa istui vahtimestari oman pienen pöytänsä ääressä tärkeän näköisenä, oli istunut jo vuosikymmeniä. Firmassa kävi hyvin harvoin vieraita ja ihmettelin miten ihmeessä se pysyy edes hereillä koko työpäivän ajan. Silloin ei ollut vielä nettiä, valvontakameroita yms eikä sillä ollut edes radioa. Istui siinä vain ja tuijotti eteensä 😳
Asiakkaita kävisi enemmän jos tarjolla olisi possun ja naudan sijaan kalkkunaa.