Lue keskustelun säännöt.
Ravintolakulttuuria saisi muuttaa?
12.11.2025 |
Suomen parhaassa pihviravintolassa, mennään sisään tullessa tiskille, tilataan annos, maksetaan se ja mennään pöytään odottamaan.
Näin ei tarvitse ruoan jälkeen odotella ja huudella mitään tarjoilijaa, todella mukavaa ja kätevää.
Tässä myös jokainen maksaa sisään tullessa oman ateriansa, eikä tule sitä ryhmän kesken säätämistä, osa voi maksaa vaikka kortilla ja osa käteisellä, eikä tule mitään sähläystä siitäkään.
Eikä tässä tule sitä ongelmaa, että "hei menkikö tuonne pöytään tarjoilija ensin, vaikka me tulimme tänne aikaisemmin".
Kommentit (2)
Kuulostaa joltain Mäkkäriltä mutta hinnat luonnollisesti täysin erilaiset.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miksi ei voisi mennä maksamaan tiskille tai missä lie se kassa olisi, senjälkeen kun on syönyt/juonut? Etukäteen maksaminen on mielestäni hieman outoa. Mitä jos haluaa tilata vielä jotain lisää kun jo istuu pöydässä... vaikka jälkiruokaa tai jotain juotavaa esim. kahvin? Pitää nousta uudestaan pöydästä ja kävellä makselemaan etukäteen nekin? En tykkää.