Laitatteko lihapiirakan väliin koskaa nakkeja, juustoa, sinihomejuustoa?
Kommentit (18)
Teen tavallisesti lihapiirakoista oman gourmet-version leikkamalla ne auki sivulta, ja laittamalla pohjaosaan majoneesia, meetvurstia tai kinkkua, sinappia ja edamjuustoa tässä järjestyksessä. Sitten niiden päälle tulee kansiosa ja lämmitän ne uunissa leivinpaperin päällä kunnes juusto on kunnolla sulanut.
Nakkeja, pihvejä ja kananmunaa tulee laitettua. Varsinkin jos on isokokoinen lihapiirakka.
Laitan jauhelihapihvin, kebablihaa, pekonia, nakkeja, kananmunan ja majoneesia.
Sisäfilepihviä ja parmesania ja salaatinlehtiä ja tomaattiviipale ja majoneesia
koskus kanafile ja sitruunamajoneesia
On pyhäinhäväistys laittaa jotain salaattia sinne
Vierailija kirjoitti:
On pyhäinhäväistys laittaa jotain salaattia sinne
Coleslaw salaatti sopii sinne yllättävän hyvin. Perunasalaatti myös.
Etottomasti joskus mutta ei muuta ko pv
Mistä ostatte ne mössöpiirakat? Vai teettekö oikeita.
Vierailija kirjoitti:
Mistä ostatte ne mössöpiirakat? Vai teettekö oikeita.
Mä ainakin ostan valmiina maxi-kokoisia lihapiirakoita ja tuunaan niitä erilaisilla täytteillä.
Voi kauhia mitä syötte ja vielä noin paljon. Järkyttävää ahmimista.
En juurikaan enää syö lihapiirakoita, mutta kyllä tuo olisi sellainen rasva /suolapommi ettei ainakaan sovi ,jos on korkea verenpaine.
Vaimon lihapiirakassa on juustot ja soosi valmiina, lisään vain suonikkaan nakkini.
Vierailija kirjoitti:
Voi kauhia mitä syötte ja vielä noin paljon. Järkyttävää ahmimista.
Härregyyyyyyd!😱
Nakkeja kyllä.