MIten suomeen on tullut juuri ne turkkilaiset jotka eivät osaa tehdä kebabbia ja saksaan ne jotka osaa?
Kommentit (40)
Persu et tunne heitä kaikkia.. Tekevät makoisampia kun suomalaiset ja ovat ystävällisiä.
Mieluummin lähipizzerian Kebab kuin junttisuomalainen Kotipizza. Ikinä ei ole tarvinnut Istanbulin tarjontaan pettyä, mutta Kotipizzaan aina.
Ehkä persulle tehdään se perse-kebab. Olette varmaan kuulleet?
Kyse on eri kebabkulttuurista. Kebabia on monenlaista, shish, döner, shawarma...
Vierailija kirjoitti:
Mieluummin lähipizzerian Kebab kuin junttisuomalainen Kotipizza. Ikinä ei ole tarvinnut Istanbulin tarjontaan pettyä, mutta Kotipizzaan aina.
Tätä ei nyt kysytty.
Onhan se tunnettua että Suomeen asti vaeltaa vain ne pahnanpohjimmaiset ja muu jämäsakki...
Koska Saksan tuhoisat EU diktaattorit Merkel ja Ursula Von Der Leyen ovat vastuussa halpatyövoman ajamisesta EU maihin ja tietenkin ottivat Saksaan parempaa väkeä kun itse olivat johtamassa agendaa...
Vierailija kirjoitti:
Ehkä persulle tehdään se perse-kebab. Olette varmaan kuulleet?
Joo. Lihalastuilla hangataan persettä ja sen jälkeen kootaan annos. Näin tehdään tunnetuille persuille, koska nehän on myös tunnettuja rasisteja.
Jos sieltä löytyy karva, se ei ole lampaasta, ap.
Syö mezejä ja muuta oikeasti hyvää turkkilaista ruokaa Suomessa ja hämmästy.
Vierailija kirjoitti:
Syö mezejä ja muuta oikeasti hyvää turkkilaista ruokaa Suomessa ja hämmästy.
Kebabkin on turkkilaista ruokaa, enkä ole hämmästynyt siitä suomessa koskaan, saksassa useinkin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö mezejä ja muuta oikeasti hyvää turkkilaista ruokaa Suomessa ja hämmästy.
Kebabkin on turkkilaista ruokaa, enkä ole hämmästynyt siitä suomessa koskaan, saksassa useinkin.
Niin onhan ne hyvät ravintolat vähän kalliimpia kuin perustason kebabsyöttölät.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö mezejä ja muuta oikeasti hyvää turkkilaista ruokaa Suomessa ja hämmästy.
Kebabkin on turkkilaista ruokaa, enkä ole hämmästynyt siitä suomessa koskaan, saksassa useinkin.
Niin onhan ne hyvät ravintolat vähän kalliimpia kuin perustason kebabsyöttölät.
Saksasta saa 2 loistavaa kebabbia samaan rahaan yhden kaikki rimat alittavan suomalaisen sijaan.
Täällä oli todella kiva ja erilainen turkkilainen paikka mitä ne yleensä Suomessa ovat. Siellä oli monipuolinen ja ihana mezepöytä sen tylsän perus salaattitarjonnan tilalla lounaalla, ja lämpimät ruuat myös herkkuja. Jälkkäritkin oikeita ja hyviä turkkilaisia juttuja. Lounasajan ulkopuolella oli niitä perus dönereitä, mutta myös ihan kunnollisia, oikeita turkkilaisia ruokia. Täällä ei juntturat sitä arvostaneet, ja paikka meni konkkaan aika pian. Harmi. Nyt täällä on sitten vain useampi tyypillinen karvakäsipaikka.
Koska suomalaiset ei tykkää oikeasta kebabista, vaan siitä halvimmasta ja mauttomasta.
Vierailija kirjoitti:
Koska suomalaiset ei tykkää oikeasta kebabista, vaan siitä halvimmasta ja mauttomasta.
Älä puhu paskaa.
Saksassa ovat yksinkertaisesti vaativampia, koska siellä on iso turkkilainen vähemmistö. Lisäksi suomalaisista 90 %:n perspektiivi Turkkiin on all-inclusive loma venäläisten seassa Alanyssa, joille kelpaa mikä tahansa.
Suomalaiset on valmiita maksamaan itsensä kipeiksi halvimmasta hötöstä. Mieti nyt tätä maata, kun perus raaka-aineet maksaa tsiljardin ja kaikki on vaan silleen ei haittaa mua, työttömien vika jne. Idioottien maa, ja sellainen perintökin.
Erittäin hyvä kysymys.