Siis mitä tapahtui oolannin ranskanperunoille kun ei niistä tule rapeita uunissa?
Niistä ei tule rapeita, ne ei rusketu vaikka niitä paistaa 225 asteessa 45 minuuttia. Ennen ne ruskettui ja niistä tuli hyviä ja rapeita mutta ei enää. Onko ne vaihtanut perunalajiketta vai mikä on syynä?
Kommentit (11)
Kysy Oolannin asiakaspalvelusta, älä täältä. Oolannilla ovat oikein sitä varten töissä, että sinäkin voit kysyä.
Juuri tänään tein Airfryerin pyörivässä makkispekkiskorissa niin tuli rapsakoita ja oli väriä.
Ihan normaalisti toimivat ainakin vielä viime viikolla
Ei kannata koskea rásistisaaren perunoihin.
Ei tule väriä vaikka tunnin paistaa
Tilaavat ne jostain ulkomailta ja myyvät brändinsä alla 😂
Osta tavallisia Golden Long-tikkuranskiksia, nuo juomukondomiranskikset eivät ole koskaan sopineet uuniin.
Uppopaista kuumassa rasvassa ranskikset kuten kuuluu.
Istuitko päälle?