Arkijuusto ja leipomon huonolaatuinen teollisesti leivottu leipä, siinä monien suosima ruokapyramidin perusta
lisäksi suuret määrät mehuja, limsaa ja energiajuomia. irtokarkkia, jäätelöä ja sipsiä "hemmotteluhetkiin". näin ne kilot karttuu omnomonmnom
Kommentit (27)
Vierailija kirjoitti:
Roskiin joutuu tuo arkijuustoköntti ja nuo teolliset leivät. Ei pysty syömään.
Leivot siis leipäsi itse tai et syö leipää.
Kermajuustosuomalaisten mielestä juusto on mättöruokaa. Niin junttia. Muualla syödään vähän ja laadukasta juustoa, suomalainen veistää joka leivän päälle sadan gramman oltermanniklimpin.
Vierailija kirjoitti:
Roskiin joutuu tuo arkijuustoköntti ja nuo teolliset leivät. Ei pysty syömään.
Minusta molemmat ovat ihan hyviä. Juustosta saa kalkki ja proteiinia ym. Kaikilla ei ole edes varaa näihin.
Vierailija kirjoitti:
Mitä vikaa arkijuustossa?
Ööööh. Mitä vikaa on jos laittaa vaahtomuovia Leivälle ?
Sinä voit ihan vapaasti syödä vaikka omaa paskaasi. Valinta on sinun
Mekin syödään Arkijuustoa ja sitä leipää mitä halutaan.
"Muualla syödään"? Mutta kun minä en ole muualla, vaan täällä. Onneksi vielä voi itse valita mitä syö.
Senkus laitat kauppaan ravinteikkaita leipiä ja ruokia. Ilman teollista manipulointia.
Mitäh? Teen raskasta fyysistä työtä ja liikun ihan helvetisti joten olisi tyhmää ostaa kallista juustoa.
Vierailija kirjoitti:
Kermajuustosuomalaisten mielestä juusto on mättöruokaa. Niin junttia. Muualla syödään vähän ja laadukasta juustoa, suomalainen veistää joka leivän päälle sadan gramman oltermanniklimpin.
"Muualla" on aika omituinen ilmaisu. Tiedän paljon paikkoja, joissa nimenomaan syödään mättöjuustoja, esimerkiksi Amerikassa, ja paikkoja, joissa ei syödä mitään juustoja, eikä paljon leipääkään, esimerkiksi Aasiassa.
Sitä paitsi Oltermanniakin voi syödä yhden siivun leivän päällä ja siihen leipään moni laittaa lisäksi myös vihanneksia.
Ja taas jonkun autistin ruokan atsin aloitus osa 7783
Ruisleipä+voi+juusto+kinkku.
Olen tarkkailut suolan käyttöä ja huomannut että tuo on sellainen suola pommi että huh huh
Vierailija kirjoitti:
Kermajuustosuomalaisten mielestä juusto on mättöruokaa. Niin junttia. Muualla syödään vähän ja laadukasta juustoa, suomalainen veistää joka leivän päälle sadan gramman oltermanniklimpin.
Luusto pysyy kunnossa :)
Vierailija kirjoitti:
Roskiin joutuu tuo arkijuustoköntti ja nuo teolliset leivät. Ei pysty syömään.
Ruoan pilkkaaja olet. Lopeta .
Vierailija kirjoitti:
Ruisleipä+voi+juusto+kinkku.
Olen tarkkailut suolan käyttöä ja huomannut että tuo on sellainen suola pommi että huh huh
Ihan paras kompo, vielä tomaattia siihen päälle niin avot.
Jos en viitsi leipoa leipää niin olen ilman. Juustoa syön joskus mutten mitään kumi/kerma juttua. En syö leikkeleitäkään. Enkä verenpainelääkkeitä kun enää en niitä tarvitse. Vaihdoin voihin niin kolestrooliinkaan enää tarvitse statiineja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ruisleipä+voi+juusto+kinkku.
Olen tarkkailut suolan käyttöä ja huomannut että tuo on sellainen suola pommi että huh huh
Ihan paras kompo, vielä tomaattia siihen päälle niin avot.
Jos verenpaine laahaa niin tuota ääntä kohde. Myös vaihtelua kun laittaa graavilohta.
Suomessa on kyllä hyvä juttu, että syödään ruisleipää. Vaikka se olisi teollisesti leivottua, niin siinä on paljon enemmän kuituja kuin valkoisessa leivässä, ja ruisleivässä on myös hyviä maitohappobakteereita. Itse asiassa Suomesta saa ihan perusmarketeista aika laadukasta leipää, moneenkin maahan verrattuna.
Mutta mehut, limsat, energiajuomat, irtokarkit, jäätelöt ja sipsit on kyllä aika turhia, ainakin ravitsemuksen kannalta. Ehkä mielihyvää kannattaisi yrittää hakea muualta.
Juustoa pitäisi syödä kohtuullisesti, vähän vähemmän. Mutta kyllä sitä voi syödä.
Vierailija kirjoitti:
Roskiin joutuu tuo arkijuustoköntti ja nuo teolliset leivät. Ei pysty syömään.
Mitä ne tarkkaan ottaen on, ne teolliset leivät, jotka joutuvat roskiin?
Roskiin joutuu tuo arkijuustoköntti ja nuo teolliset leivät. Ei pysty syömään.