Siis onko mitään vanhanaikaisempaa kuin Pihlaja karkit nykypäivänä
Öööh, siis oikeastikko tietyt ihmisjoukot syö vielä nykypäivänäkin pihlaja karkkeja?
Siis tuota syötiin 1800-luvun ja 1900-luvun vaihteessa?
Ei niitä enää syödä?
Kommentit (54)
Saako werthers originaleja enää...
Vierailija kirjoitti:
Werthers originalit?
paskaa paketissa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Werthers originalit?
paskaa paketissa
Ihan hyviä ne oli/on.
Kettukarkit ovat parasta, perinteisiä. Ovat lisäksi gluteenittomia, maidottomia ja vegaanisia. Voi tarjota kelle vaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Werthers originalit?
paskaa paketissa
Ihan hyviä ne oli/on.
Vähän turhan kovia.
Ei nekään ole enää samanlaisia kuin ennen. Fazer on paskonut kaikki perinteiset reseptit.
En ole nähnyt edes myynnissä semmoisia enää, mutta olen kuullut, että niitä vieläkin on.
Mutta ei ne nyt ainoita vanhanaikaisia karkkeja ole. Muun muassa liköörikarkit on tosi vanhanaikaisia. Ja varmaan moni muu karkki on ihan yhtä vanha kuin kettukarkitkin.
Ne on sentään hyviä! Ja se riittää vaikka kuinka "vanhoja" olisivat. Olet varmaan samaa mieltä myös Wiener nougatista?
En ole ikinä tykännyt niistä,onneksi valikoima on laajentunut.
On. Sushi. Pitsat. Kebabit esimerkiksi. Ikuisen vanhoja ruokia mistä lie menneisyyden hämäristä.
Monessa maassa on kaikenlaisia omia perinteitä, omia leivoksia, joista kaikki tietävät niiden alkuperän että ovat siitä maasta kotoisin, ja kuuluisia jälkiruokia samoiten, esim. tiramisu. Sekin on *ikivanha*. Suomessa ei mitään perinteitå arvosteta, ei tule yhtäkään samanlaista asiaa mieleen joka olisi vain suomalainen paitsi ehkä mämmi, mutta sekin on alkujaan Lähi-Idästä.
Joitakin suhteellisen vanhoja syötäviä täällä vielä kuitenkin on, ja yksi niistä on kettukarkit. Eläköön kettukarkit. Eivät ne kyllä vegaanisia silti ole, niissä on maitoproteiinia.
Olut tai Viini. Äärimmäisen vanhanaikaista.
Ei pihlajakarkkeja enää myydä 😭
Ennen ne oli pihlajanmarjoista, nykyisin teollisesta väriaineesta.
Vierailija kirjoitti:
Teen ne itse. Hyvää on.
Miten? Onko ohje salaisuus?
En ole karkkimiehiä ollenkaan, mutta tästä tuli mieleeni että kettukarkkeja on ostettava seuraavalla kauppareissulla